Ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει την κόντρα με τη Σκορδά με ειρωνικές αναρτήσεις [βίντεο]

26/06/19 • 18:28 | UPD 26/06/19 • 18:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Αν χθες φαινόταν να έχει όλο το δίκιο με το μέρος του, με αυτά τα δύο βίντεο που ανάρτησε ο Τριαντάφυλλος κάνει unfair «χτύπημα» στη Σκορδά.

Μετά την προειδοποίηση για εφαρμογή της νομικής οδού απέναντι στη Φαίη Σκορδά, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου συνεχίζει τον διαδικτυακό πόλεμο προς την παρουσιάστρια. Όλα ξεκίνησαν μετά την αναφορά της στο Πρωινό σε ορισμένους χαρακτηρισμούς του προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η παρουσιάστρια τον αποκάλεσε απρεπή, αγενή και άνανδρο.

Είπε δε χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή να λέγονται αυτά τα πράγματα από έναν άντρα σε μια γυναίκα. Ορμώμενη από την τυφλή φεμινιστική μανία της εποχής, η Φαίη Σκορδά προέβη γρήγορα σε χαρακτηρισμούς των όσων έγραψε στο story του ο Τριαντάφυλλος. Και το γράφουμε αυτό όχι για να στηρίξουμε τον έναν ή τον άλλον. Αλλά γιατί αν κάτι είναι ντροπή να λέγεται, δεν έχει καμία σημασία ο πομπός και ο δέκτης. Δεν είναι ντροπή κατά περιστάσεις.

Φυσικά όλοι αναρωτηθήκαμε τι είχε γράψει ο Τριαντάφυλλος στο story του. Το story είχε κατέβει από τον ίδιο, αφού δεν είχαν περάσει οι 24 ώρες από το ανέβασμα του. Ο ίδιος είπε πως εκεί χαρακτήριζε τη Νατάσα Θεοδωρίδου «αψεγάδιαστη, όμορφη, θεά». Δεδομένων των όσων έχει πει στο παρελθόν, είχαν μάλλον μια ειρωνική χροιά τα επίθετα.

Όπως και να έχει, η Σκορδά προέβη σε αυτή την έκφραση, ο Τριαντάφυλλος έκανε λόγο για μήνυση σε χθεσινή του ανάρτηση και όλα καλά. Σήμερα ο τραγουδιστής ανέβασε ξανά ένα βίντεο στο Instagram με τα λόγια της παρουσιάστριας με σαφή ειρωνικό τόνο.

«Παιδιά είμαι άνανδρος αγενής απρεπής είμαι ο χειρότερος εγκληματίας γιατί ανέβασα ένα story και έγραψα αψεγάδιαστη όμορφη θεά. Σε λίγο θα έρθει η αντιτρομοκρατική και δυστυχώς πάω μέσα, έγινα ο χειρότερος εγκληματίας για ένα story !!! Κυρία Σκορδά η καλοσύνη σου δεν έχει όρια. ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες και σε όλους σας σας αγαπαωωωωωωωωωωωω ευχαριστώ για όλα παιδιά».

Η λάθος κίνηση βέβαια δεν ήταν αυτή. Είναι το βίντεο σε ένα story του όπου ο TUS απευθύνεται τη Σκορδά και της λέει «εσύ που μίλησες για τον ανδρισμό του φίλου μου του Τριαντάφυλλου, σταμάτα να το κάνεις αυτό γιατί θα μιλήσω για την θηλυκότητά σου».

Copy link
Powered by Social Snap