Χώρισε η Πάμελα Άντερσον: Εξαπατήθηκα, ζούσε μια διπλή ζωή [εικόνα]

25/06/19 • 16:53 | UPD 25/06/19 • 16:53

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, η Πάμελα Άντερσον είναι και πάλι ελεύθερη αποκαλύπτοντας τις απιστίες του.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες για προβλήματα στη σχέση τους και μάλιστα είχε υπάρξει ένας προσωρινός χωρισμός. Η Πάμελα Άντερσον τα ξαναβρήκε για λίγο με τον Αντίλ Ραμί, αλλά όταν ανακάλυψε ότι ήταν άπιστος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σχέσης, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Γι΄αυτό θέλησε να μοιραστεί μέσω Instagram όσα βίωσε.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται εκείνη με τον Ραμί. Εκείνη κοιτάζει προς τα κάτω, εκείνος κοιτάζει εκείνη. Είναι ένα ρομαντικό στιγμιότυπο. Η Πάμελα επέλεξε αυτή τη φωτογραφία για να τονίσει την αντίθεση με την πραγματικότητα.

Μπορεί στη φωτογραφία να βλέπουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, όμως στην πραγματικότητα ο Ραμί φαίνεται πως δεν ήταν πιστός. Η Πάμελα Άντερσον ανέφερε στο σχόλιο της φωτογραφίας ότι για δύο χρόνια εξαπατήθηκε και πως ο πρώην σύντροφός της είχε διπλή ζωή. Μάλιστα, δεν κατηγόρησε με τίποτα την άλλη γυναίκα και έκανε λόγο και για δική της εξαπάτηση.

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμερίσματα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες «τέρατα». Αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως γίνεται να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δυο γυναικών; Αυτός είναι το τέρας. Πώς μπόρεσα να έχω βοηθήσει ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου…».

Copy link
Powered by Social Snap