Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος [βίντεο]

25/06/19 • 15:56 | UPD 25/06/19 • 16:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα story που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο Instagram στάθηκε αιτία για να αναφερθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς για εκείνον η Φαίη Σκορδά.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Τριαντάφυλλος έχει παράπονο από τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Με αφορμή τη χθεσινή παρουσία της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Μουτσινά, ο Τριαντάφυλλος φέρεται να έγραψε κάτι σε story στο Instagram κι αυτό εκνεύρισε τη Φαίη Σκορδά που αναφέρθηκε σε εκείνον στην εκπομπή της. Ο ίδιος ανταπάντησε και απειλεί με μήνυση.

Κόντρα από το πουθενά ξεκίνησε για χάρη της Νατάσας Θεοδωρίδου. Στο Πρωινό έπαιξαν βίντεο από την εκδήλωση για τον πλατινένιο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού και εκεί βρέθηκε η Νατάσα.

Λίγο μετά η Φαίη Σκορδά θέλησε να μιλήσει για κάτι που της έστειλαν στο Instagram. Πρόκειται για ένα story που έκανε ο Τριαντάφυλλος κι εκεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, μιλούσε με άσχημο και αγενή τρόπο για την Θεοδωρίδου.

«Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!»

Λίγο πριν ο Τριαντάφυλλος ανάρτησε ένα βίντεο ως απάντηση στην Φαίη Σκορδά κι εκεί κάνει λόγο μέχρι και για μήνυση. «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το story να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!».

Μάλιστα, σε νέα stories του εξηγεί και το επίμαχο βίντεο που αναφέρεται η Φαίη Σκορδά. Εκεί ο Τριαντάφυλλος βλέπει τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην παρουσία της στην εκπομπή του Μουτσινά και έχει γράψει σχόλιο «Αψεγάδιαστη, πανέμορφη, θεά Νατάσα». Ίσως όλοι να το θεώρησαν ειρωνικό αυτό το σχόλιο και από κει να ξεκίνησε η όλη διαμάχη.

Copy link
Powered by Social Snap