Απολαυστική και σέξι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αυτό το ολόσωμο [εικόνα]

23/06/19 • 15:20 | UPD 23/06/19 • 15:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα μαγιό της φτιάχτηκαν με καλούπι το δικό της κορμί. Κάθε φορά που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φοράει ένα, ο καυσωνας γίνεται πιο ζόρικος.

Την ώρα που εκείνη ταξιδεύει διαρκώς και είναι από Μύκονο σε Κάννες και τούμπαλιν, στο Instagram της αναρτά φωτογραφίες από φωτογράφιση που έκανε αρκετό καιρό πριν για να προωθήσει τη νέα κολεξιόν με μαγιό που φέρουν το δικό της brand. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει μάθει πια καλά το παιχνίδι και παίζει στα δάχτυλα το ανδρικό κοινό.

Δεν χρειάζεται καν να φορέσει ένα μικροσκοπικό μπικίνι ή να ποζάρει με την πίσω πλευρά που είναι η πιο φημισμένη της. Μπορεί να έχει την πιο απλή πόζα και να την μετατρέπει σε μια πολύ σέξι εικόνα.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της χθες είναι ενδεικτική αυτού που εννοούμε. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε φωτογραφηθεί πριν ένα μήνα περίπου στην ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου. Έβαλε διάφορα από τα μαγιό που έχει σχεδιάσει και τα δείχνει σταδιακά. Τώρα βλέπουμε ένα φούξια ολόσωμο με εντυπωσιακά κοψίματα και σχεδιασμό. Η περιοχή από το στήθος της μέχρι τον αφαλό ακάλυπτη, στους γλουτούς της κορδόνια που εφαρμόζουν για να τονίζουν τις καμπύλες.

Και πάνω απ΄όλα, αυτή η νωχελικά σέξι πόζα της Αλεξάνδρας που κλείνει τα μάτια της και ανοίγει τα μυαλά όσων την κοιτάζουν.

Copy link
Powered by Social Snap