Η τρυφερή ανάρτηση της Μανωλίδου για την επέτειο γάμου με τον Άδωνη Γεωργιάδη [εικόνα]

22/06/19 • 17:32 | UPD 22/06/19 • 17:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Δέκα χρόνια παντρεμένοι συμπληρώνουν σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, με την δεύτερη να του αφιερώνει τρυφερά λόγια.

«Μέχρι το τέλος του κόσμου» λέει γεμάτη αγάπη και ρομαντισμό για τον σύζυγο της Άδωνη Γεωργιάδη η Ευγενία Μανωλίδου στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η γνωστή μουσικός-παρουσιάστρια έχουν σήμερα την επέτειο του γάμου τους. Η ημέρα ήταν μια καλή ευκαιρία για εκείνη να δηλώσει και πάλι πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Μπορεί να μην γνωρίζει κανείς το μέγεθος των πραγματικών συναισθημάτων, αλλά κρίνοντας από το φαίνεσθαι και μόνο, δε γίνεται να μην εντυπωσιαστεί κανείς. Οι δυο τους είναι κοντά 17 χρόνια μαζί. Έχουν ζήσει τόσα, έχουν κάνει 4 παιδιά. Το πιο λογικό θα ήταν να έχουν ατονήσει κάποια συναισθήματα. Κι όμως, κάθε φορά που μιλάνε ο ένας για τον άλλο, δε χρειάζεται τρομερή αντίληψη για να καταλάβει κανείς πόσο ερωτευμένοι αισθάνονται ακόμα.

Η Ευγενία Μανωλίδου είπε να τιμήσει τη σημερινή μέρα της επετείου 10 ετών από τον γάμο τους με ένα memorabilia. Ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών από την ημέρα που παντρεύτηκαν, δηλαδή την 22α Ιουνίου 2009. Στη μία μιλά στις κάμερες καθώς έχει φτάσει στην εκκλησία. Στην άλλη είναι το προσκλητήριο του γάμου. Στην τρίτη, την πιο μεγάλη, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι.

Στο σχόλιο της φωτογραφίας η κυρία Μανωλίδου γράφει: «Δεκαεπτά χρόνια κοινής πορείας, δέκα χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά…Μαζί μέχρι το τέλος του κόσμου».

Copy link
Powered by Social Snap