Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είχα πολύ θυμό μέσα μου, ήμουν απότομη [βίντεο]

21/06/19 • 17:37 | UPD 21/06/19 • 17:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Αναφερόμενη στην περίοδο πριν και μετά το Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξήγησε τους λόγους που δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της.

Είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου ως κάτι που δεν σου αρέσει, τη στιγμή που συμβαίνει. Πρέπει να έρθει η απαραίτητη χρονική απόσταση για να το καταλάβεις και για να το αλλάξεις αν θες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για μια τέτοια διαδικασία στην οποία μπήκε τον τελευταίο χρόνο και την έφερε σήμερα σε μια θέση ικανοποίησης με τον εαυτό της.

Το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται στα πάνω της με την επιτυχία της Χαλάλι. Ένα τραγούδι που έγινε διάσημο και λόγω Νίκου Μουτσινά. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση τον τελευταίο ένα χρόνο.

Χωρίς να θέλει να αναφερθεί συγκεκριμένα σε περιστατικά και ανθρώπους, η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξήγησε ότι είχε πολύ θυμό μέσα της. Κι αυτός ο θυμός μεγάλωνε από διάφορες καταστάσεις, ιδίως από το Survivor και μετά. Όλα αυτά τη στενοχώρησαν, αλλά της έδωσαν την ευκαιρία να βρει τον εαυτό της.

«Απογοητεύτηκα. Ενώ μπορεί να μου συμβεί πολλές φορές, πάλι το ίδιο θα στενοχωρηθώ. Είμαι πολύ ευαίσθητη και κάθε φορά απορώ πως μπορεί κάποιος να κάνει κάτι. Άθελα του το καταλαβαίνω. Αλλά όχι ηθελημένα. Αν δε μπορείς να κάνεις καλό, μην κάνεις κακό. Αγχώνομαι γιατί δεν θέλω να χάσω την Ειρήνη. Είμαι περήφανη γι΄αυτό που είμαι τώρα. Πέρσι δεν ήμουν. Ήμουν ένα αγρίμι. Μου βγήκε όσο πιο έντονα γίνεται στο Survivor. Ήμουν απότομη, είχα πολύ θυμό που έπρεπε να αποβάλλω. Το ξεπέρασα μόνη μου. Δεν είναι για να ειπωθούν όλα στον αέρα. Και στο παιχνίδι στενοχωρήθηκα πολύ. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος».

Copy link
Powered by Social Snap