Σέξι όσο δεν πάει η Ελευθερία Ελευθερίου με το μπραζίλιαν μαγιό της [εικόνες]

19/06/19 • 17:36 | UPD 19/06/19 • 17:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι από τις πιο απολαυστικές φέτος το καλοκαίρι. Η Ελευθερία Ελευθερίου αναρτά διαρκώς φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram και κολάζει.

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων κάνει μέχρι στιγμής η Ελευθερία Ελευθερίου και όπου πάει, αφήνει πίσω της συντρίμμια. Στόματα ανοιχτά και μυαλά που τρελαίνονται. Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν παρελαύνει στις παραλίες με αυτή την κορμοστασιά, αυτό το άφθονο sex appeal και με μαγιό που επιτείνουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της.

Η αλήθεια είναι πως η επιτυχία του νέου της τραγουδιού έδωσε τον απαραίτητο χώρο στην Ελευθερία για να δείξει το πόσο σέξι κι εντυπωσιακή είναι. Κι ας χωράει ολόκληρη στο μάτι, που λένε και στο χωριό μας για τις μικροκαμωμένες κοπέλες. Όσο μικροκαμωμένη είναι στην πρώτη όψη, τόσο μεγαλειώδης είναι όσο την παρατηρεί κάποιος.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη φωτογραφία που ανάρτησε από τη Νάξο. Η Ελευθερία Ελευθερίου φοράει ένα ολόσωμο ροζ μαγιό και έχει στον μηρό της ένα περικάρπιο στα χρώματα του pride. Το μπραζίλιαν μαγιό της αφήνει να φανούν οι καμπύλες  της και ταυτόχρονα με την τόσο λάγνα έκφραση της, δε γίνεται να μην της υποκλιθεί ο οποιοσδήποτε.

Και οι δύο φωτογραφίες της ανάρτησης είναι αυτόνομα τροφή για άφθονη παρατήρηση.

Copy link
Powered by Social Snap