Δούκισσα Νομικού: Μου λείπει η καθημερινότητα της τηλεόρασης [βίντεο]

19/06/19 • 16:19 | UPD 19/06/19 • 16:19

Newsroom eleftherostypos.gr

Όταν έμεινε έγκυος στον γιο της Σάββα, αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση. Δύο χρόνια μετά η Δούκισσα Νομικού νιώθει την ανάγκη επιστροφής.

Από το 2007 που βγήκε Σταρ Ελλάς μέχρι και το 2016 βρισκόταν ανελλιπώς στην τηλεόραση. Μετά τα πράγματα ήρθαν στη ζωή της με τέτοιο τρόπο ώστε να την αφήσει. Στην αρχή ήταν κάποιες τηλεοπτικές αποτυχίες. Ο βασικότερος λόγος ήρθε όταν γνώρισε τον άντρα της και έμεινε έγκυος στον γιο της Σάββα. Η Δούκισσα Νομικού δε μπορούσε να συνεχίσει τηλεοπτικά.

Παρά το ότι το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 βρισκόταν σε ισχύ, αποφάσισε, όταν έμεινε έγκυος, να πάρει απόσταση και να αφοσιωθεί και στην εγκυμοσύνη, αλλά κυρίως αργότερα στους πρώτους μήνες ζωής του παιδιού.

Η Δούκισσα Νομικού περιγράφει στην Ελεονώρα Μελέτη πόσο ήθελε να επικεντρωθεί στην ανατροφή του Σάββα και εξηγεί πως νιώθει τώρα που ετοιμάζεται και ο ερχομός της κόρης. Ευρισκόμενη στον 6ο μήνα της κύησης, η Δούκισσα λέει ότι θέλει μετά τη γέννα να δει τις επιλογές της για επιστροφή στα τηλεοπτικά.

Άλλωστε, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωσε μέσω Instagram το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης.

«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση, αλλά προέκυψε κιόλας. Δηλαδή δεν έτυχε να υπάρξει τηλεοπτικό πρότζεκτ που να ταιριάξει και να πω “πάμε να το κάνουμε”. Παράλληλα έτρεχαν και οι άλλες μου καμπάνιες. Ήθελα όμως τόσο πολύ να αφοσιωθώ στο γιο μου, ήθελα να το ζήσω τόσο να το ευχαριστηθώ. Ένιωθα ότι περνούσε γρήγορα ο καιρός και ήταν όνειρο ζωής. Το ευχαριστήθηκα. Τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρή και χορτασμένη.

Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Πριν παντρευτώ ήμουν ερωτευμένη με τη δουλειά μου στα όρια της εργασιομανίας. Αν περνούσαν 3 μέρες χωρίς να κάνω κάτι, φρίκαρα. Πίστευα ότι περνούσε ο καιρός και δεν ήμουν δημιουργική. Τώρα είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω και κάτι δικό μου, δυνατό από Σεπτέμβρη. Δεν είναι τηλεοπτικό, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή μόλις γεννήσω και το μωράκι. Τον πρώτο χρόνο δεν το σκεφτόμουν καν αυτό. Υπήρξαν σαφώς στιγμές που αναπολούσα με χαμόγελο όσα έχω ζήσει. Ήταν όμως το τελευταίο που με ένοιαζε. Τώρα θα ήθελα να έχω την καθημερινότητα μου στην τηλεόραση, προσαρμοσμένη όμως στα νέα δεδομένα».

Copy link
Powered by Social Snap