Η Χριστίνα Κολέτσα έχει γενέθλια και «κερνάει» με μια αποκαλυπτική φωτογραφία

18/06/19 • 16:52 | UPD 18/06/19 • 16:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Γενέθλια έχει σήμερα η Χριστίνα Κολέτσα και είπε να κάνει ένα κέρασμα στον ανδρικό πληθυσμό με μια φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό.

Φυσικά το βασικότερο δώρο όλων έγινε την ημέρα που γεννήθηκε. Εκεί φτιάχτηκε η μαγιά για να έρθει η Χριστίνα Κολέτσα κάπου το 2006 και να κατακτήσει τα πάντα στον διάβα της. Κι από τότε δε χρειάστηκε να προσπαθήσει καθόλου για να διατηρήσει τα κεκτημένα. Της αυτοδιατίθεντο κάθε φορά. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν με τέτοιες φωτογραφίες για καύσιμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στη Φολέγανδρο, ακόμα ένα νησί στους καλοκαιρινούς της σταθμούς. Πιθανότατα θα συνδυάσει κι εκεί διακοπές με δουλειά. Μικρή σημασία έχει για όλους τους υπόλοιπους αυτό. Εκείνο που μετράει είναι πως η Χριστίνα επέλεξε να μας ενημερώσει για τα σημερινά της γενέθλια με μια ανάρτηση απ΄αυτές που γίνονται σημείο αναφοράς.

Είναι από τις λίγες Ελληνίδες που καταφέρνουν να αναδεικνύουν με τόση έμφαση τα ολόσωμα μαγιό. Τα επιλέγει πιο συχνά σε σχέση με τα μπικίνι. Ή το μυαλό παρασύρεται από την ακόλουθη εικόνα που είναι τόσο έντονη και οδηγεί την εγγραφή της Χριστίνας Κολέτσα στη μνήμη μόνο με ολόσωμο.

Ίσως όμως να μην είναι το μαγιό που συμβάλλει στην ανάδειξη της Κολέτσα, αλλά η στάση που παίρνει. Με τα μαλλιά της να ανεμίζουν, η Χριστίνα τα κρατάει και γυρίζει στα πλάγια. Αυτή η κίνηση παράγει το συγκεκριμένο οφθαλμοφανές αποτέλεσμα.

Copy link
Powered by Social Snap