Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξαπλώνει στην άμμο και προτάσσει τις καμπύλες της [εικόνα]

17/06/19 • 17:43 | UPD 17/06/19 • 17:43

Newsroom eleftherostypos.gr

Από ακριβό και κοσμοπολίτικο θέρετρο σε αντίστοιχο ταξιδεύει η Αλεξάνδρα Παναγιώτρου κι έτσι μετά τη Μύκονο πήγε στο Σεν Τροπέ.

Αν ρωτήσει κανείς την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προς το τέλος Αυγούστου τι έκανε φέτος το καλοκαίρι, η απάντηση θα μπορούσε να είναι άνετα «θραύση». Κι αυτό το γράφουμε όντας ακόμα στα μέσα Ιουνίου. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι άλλο έχει στη φαρέτρα της για να αναρτήσει στο Instagram η τόσο πληθωρική και σέξι Αλεξάνδρα.

Εδώ και αρκετές μέρες η Αθήνα την έχει αποχαιρετήσει και την έχει αφήσει να κατακτήσει τα μέρη όπου βρίσκεται το διεθνές jet set. Η Αλεξάνδρα ταξιδεύει στα κοσμοπολίτικα παραθεριστικά κέντρα, εκεί όπου πηγαίνει πλήθος διασήμων, για να κάνει και τις γνωριμίες της. Άλλωστε, έχει ένα fashion brand που θέλει να προωθήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Αν κρίνουμε από το μοντέλο που φορά τις δημιουργίες της, τότε θα προωθηθεί για πλάκα. Είναι η ίδια φυσικά που αποτελεί το καλύτερο κινούμενο promo για τα μαγιό που σχεδιάζει. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου άφησε για λίγο τη Μύκονο και βρέθηκε στο Σεν Τροπέ στην Κυανή Ακτή. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να έχει απλώσει όλη της τη γοητεία και το sex appeal πάνω σε μια μεγάλη πετσέτα στην άμμο.

Με το ολόσωμο μαγιό της που φαίνεται να είναι κεντημένο με πολύ ιδιαίτερα σχέδια, η Αλεξάνδρα προτάσσει τις φημισμένες της καμπύλες. Αναμφίβολα θα τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της. Ακόμα κι εκεί που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες γυναίκες.

Copy link
Powered by Social Snap