Η Γωγώ Μαστροκώστα ποζάρει με καυτό μπικίνι δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνα]

17/06/19 • 16:38 | UPD 17/06/19 • 17:19

Newsroom eleftherostypos.gr

Την ευκαιρία να συναντηθεί με έναν εν ενεργεία θρύλο του ποδοσφαίρου είχε η Γωγώ Μαστροκώστα που φωτογραφήθηκε με τον CR7 στην Πύλο.

Στις 4 Ιουλίου η Εθνική Ελλάδος του 2004 θα παίξει φιλικό με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας 2004 για την επέτειο 15 ετών από τον τελικό του Euro 2004. Η συνάντηση τους θα γίνει στο Ντα Λουζ φυσικά. Λίγες μέρες πριν, δύο αντίπαλοι τότε, ο Τραϊανός Δέλλας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συναντήθηκαν στη Μεσσηνία. Από κοντά και η περιχαρής Γωγώ Μαστροκώστα.

Εκείνο το βράδυ του 2004 ο Τραϊανός Δέλλας ήταν στην πλευρά των ευτυχισμένων και ο Κριστιάνο γινόταν σήμα κατατεθέν του Johnson’s Baby Shampoo όχι πια δάκρυα. Στην πορεία βέβαια απέκτησε πολλές περισσότερες χαρές. Αυτή τη φορά στην πλευρά των πιο χαρούμενων ήταν πάλι η πλευρά Δέλλα και κυρίως η γυναίκα του Γωγώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Πύλο και το φημισμένο Costa Navarino. Μια βόλτα από κει, για το τριήμερο, πέρασαν ο Κολοσσός και η Γωγώ Μαστροκώστα. Και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με έναν θρύλο και παγκόσμιο σταρ.

Μπορεί ο Κριστιάνο να έχει δει πολλές εντυπωσιακές γυναίκες στη ζωή«» του, αλλά σίγουρα θα πρέπει να θαύμασε και τη Γωγώ. Τουλάχιστον αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία αξίζει επαίνων. Η Γωγώ παραμένει ίδια κι απαράλλακτη τόσα χρόνια μετά. Στην ανάρτηση της έγραψε «Ε, δεν αντισταθήκαμε όλοι οικογενειακώς σε μια φωτογραφία στον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Copy link
Powered by Social Snap