Η Νικολέττα Ράλλη ξαπλωμένη με ολόσωμο μαγιό που κολάζει [εικόνα]

15/06/19 • 17:10 | UPD 15/06/19 • 17:10

Newsroom eleftherostypos.gr

Deja vu, η μέρα της μαρμότας, γνώριμο σκηνικό. Όλα τα κλισέ ταιριάζουν στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Νικολέττα Ράλλη.

Τα κλισέ όμως δεν είναι απαραίτητο  να χρωματίζονται αρνητικά και με μια συνθήκη βαρεμάρας και του αναμενόμενα ανιαρού. Υπάρχουν φορές που ντύνονται με θετική ανάγκη. Όπως στην περίπτωση της Νικολέττας Ράλλη. Μια γυναίκα που έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα, έχει τελειώσει το λεξιλόγιο. Ιδίως όταν επιλέγει να μας δείξει φωτογραφίες της με μαγιό.

«Μπορεί να μην συμβαίνει τώρα, αλλά εύχομαι να συμβεί σύντομα σε όλους μας» γράφει στο σχόλιο της φωτογραφίας της, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Μπορεί πρακτικά όντως  να μη βρίσκεται τώρα στην οροφή ενός σπιτιού στη Σαντορίνη. Μπορεί όντως να μην απλώνεται από κάτω της ένα απέραντο γαλάζιο. Αλλά κάθε χρόνο έχουμε την αίσθηση ότι μπαίνουμε σε μια διάσταση όπου η Νικολέττα είναι κάθε στιγμή με το μαγιό και σε μια τέτοια κατάσταση.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε, είναι ξαπλωμένη στην οροφή ενός σπιτιού στη Σαντορίνη. Το καφέ των βράχων, το χρώμα της θάλασσας, το λευκό του σπιτιού. Μια τριχρωμία που δεν μπορεί να υπερβεί τα χρώματα που αναβλύζουν από τη Νικολέττα Ράλλη καθώς απορροφάει τον ήλιο. Με το ολόσωμο μαγιό της δείχνει για άλλη μια φορά το θελκτικό της κορμί και ποζάρει με χαμόγελο απόλαυσης. Την ίδια στιγμή τα μάτια όλων την «εισπνέουν» από πάνω μέχρι κάτω.

Copy link
Powered by Social Snap