Η Ρία Αντωνίου κολάζει με τις καμπύλες της στο Instagram [εικόνα]

14/06/19 • 16:41 | UPD 14/06/19 • 16:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Μοναχά λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την αποθέωση τραβά η Ρία Αντωνίου που μπορεί με την παραμικρή της φωτογραφία να κάνει ζημιά.

Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Μόνο να δει κανείς την φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγο στο Instagram και θα καταλάβει. Δεν χρειάζεται κάτι τραβηγμένο με τη Ρία Αντωνίου. Ακόμα και ένα νορμάλ ρούχο να φοράει, πάνω στο κορμί της και σε συνδυασμό με το υποσχόμενο βλέμμα της, το ρούχο αποκτά μαγικές ιδιότητες.

Μετά την περιπέτεια που πέρασε με το προφίλ της στο Instagram που το χάκαραν και έβγαλαν στη δημοσιότητα πολύ προσωπικές της φωτογραφίες, η Ρία έχει επανέλθει με άλλο προφίλ. Κατάφερε μάλιστα  να πιάσει τους 100 χιλιάδες ακόλουθους πολύ γρήγορα. Είναι δείγμα της δυναμικής της αν σκεφτεί κανείς πως δεν είναι απ΄αυτές που κάνουν καθημερινά αναρτήσεις.

Στην φωτογραφία που αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα, η Ρία Αντωνίου φοράει το καπελάκι του τενίστα και ένα μπεζ διχτυωτό φόρεμα. Αυτή η λεπτομέρεια συμβάλλει ώστε να φανεί και το μπικίνι της από μέσα. Είναι όμως ένα άλλο χαρακτηριστικό του ρούχου που κάνει την εικόνα ακόμα πιο σέξι. Το ρούχο κολλάει πάνω της, εφαρμόζει και αναδεικνύει τις καμπύλες της. Κι η ίδια η Ρία το τονίζει περισσότερο με την στάση της.

View this post on Instagram

Buongiorno ☀️ 😎

A post shared by @ lucy_baby_1_ on

Copy link
Powered by Social Snap