Η Κόνι Μεταξά μεταδίδει ηλεκτρισμό με αυτό το μπικίνι κι αυτή την πόζα [εικόνα]

14/06/19 • 15:27 | UPD 14/06/19 • 15:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Την ώρα που οι κακεντρεχείς θα σχολιάσουν την Κόνι Μεταξά για προκλητικές αναρτήσεις, οι υπόλοιποι θα υποκλιθούμε στο άφθονο sex appeal της.

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να ερωτευτεί κάποιος την Κόνι Μεταξά βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιος να σταθεί με κακόβουλο τρόπο στο περιεχόμενο των αναρτήσεων της ή να την χαρακτηρίσει με υποτίμηση βίζιτα. Δεν μπορούμε γενικώς να αντιληφθούμε γιατί κάποιος να επιλέξει το hate και όχι τον θαυμασμό.

Οποιοσδήποτε  άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέξει πως  θα μοιράζεται τον εαυτό του σε  επίπεδο εικόνας μέσω των social media. Κι η Κόνι ανήκει στην κατηγορία αυτών που επιλέγουν να το κάνουν με κάπως πιο…προβοκατόρικες φωτογραφίες. Γιατί αυτό να θεωρηθεί κακό ή να αποτελεί ένδειξη για ανήθικο χαρακτήρα; Δικαίωμα της να είναι όποια θέλει και να δείχνει ό,τι θέλει.

Εμείς οι υπόλοιποι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφεθούμε στη χειμαρρώδη γοητεία της. Ούτε κακόβουλος δε μπορεί να το αρνηθεί αυτό βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Η Κόνι Μεταξά έχει έναν άκρατο μαγνητισμό, μεταδίδει ηλεκτρική ενέργεια σε όποιον την κοιτάξει για μερικά δευτερόλεπτα στα μάτια. Κι από κει και πέρα δεν υπάρχει επιστροφή. Τα μάτια τσουλάνε μόνα τους.

Εδώ, αυτή η τσουλήθρα οδηγεί σε ένα κορμί που κολάζει. Η Κόνι με το μπικίνι της, το μπούστο της, την πόζα της, με κάθε σημείο του σώματος της, είναι ακαταμάχητη.

View this post on Instagram

🍊

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on

Copy link
Powered by Social Snap