Η Ιωάννα Τούνη αποχαυνώνει κόσμο με το ντύσιμο και το κορμί της [εικόνα]

14/06/19 • 15:11 | UPD 14/06/19 • 15:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι εύκολο να το κάνεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά διόλου εύκολο στη Μύκονο. Η Ιωάννα Τούνη είναι η βασίλισσα του νησιού.

Σε ένα νησί που όλο το καλοκαίρι γεμίζει από αιθέριες υπάρξεις κι από εντυπωσιακές γυναίκες της σόουμπιζ, εγχώριας και διεθνούς, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις. Ειδικά όταν δεν υπάρχει κι ένα σύστημα προώθησης να σε στηρίξει. Η Ιωάννα Τούνη παίζει μπάλα μόνη της από την πρώτη στιγμή. Έχει φτάσει πλέον στο σημείο να προξενεί το μέγιστο ενδιαφέρον και να αφήνει πίσω  της άλλες πιο κραταιές.

Δεν το κάνει μόνο με τον εύκολο τρόπο. Δηλαδή με τα στοιχεία που υπερτερεί εμφανώς έναντι των περισσότερων. Το κάνει και με διαφορετικές μεθόδους. Δεν βάζει απλά ένα μπικίνι και ποζάρει με γυρισμένη πλάτη για να τραβήξει τα μάτια πάνω της και να μην ξεκολλάνε. Έχει πολλούς τρόπους στο manual της.

Για παράδειγμα η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την Ιωάννα Τούνη σε μια από τις πιο ντυμένες της εμφανίσεις. Τουλάχιστον όσον αφορά στα όσα ανεβάζει στο Instagram. Ακόμα περισσότερο στα όσα έχουμε δει από τις μέχρι τώρα διακοπές της στη Μύκονο. Είναι ένα νησί που ζει κι αναπνέει για τέτοιες γυναίκες και η Ιωάννα Τούνη το μπουκώνει σε ανάσες.

Η συνταγή της είναι απλή. Ένα κοντό σορτσάκι κι ένα μπλουζάκι σαν μπολερό που αφήνει ακάλυπτη κοιλιά, δένει στο στήθος και αναδεικνύει το μπούστο. Αυτά τα δύο έρχονται να κάτσουν πάνω στο μαυρισμένο της κορμί και να την κάνουν όλο και πιο θελκτική.

Copy link
Powered by Social Snap