Αντώνης Ρέμος: Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, η δουλειά με έσωσε [βίντεο]

13/06/19 • 18:28 | UPD 13/06/19 • 18:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Για την περίοδο της ενασχόλησης του με τον Ηρακλή και το ποδόσφαιρο μιλά ο Αντώνης Ρέμος στον Αντώνη Σρόιτερ και τη σημερινή Αυτοψία.

Είναι κάτι που το έχει αναφέρει αρκετά. Κάθε φορά βέβαια του δίνει μια διαφορετική περιγραφή και με διαφορετικές λεπτομέρειες. Είναι γνωστό πως ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε με πολλά χρέη όταν σταμάτησε να ασχολείται με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Τα χρέη τον οδήγησαν σε μια διαρκή εγρήγορση και σε ασταμάτητη δουλειά.

Κάπως έτσι βρέθηκε να τραγουδάει τα καλοκαίρια στις ακριβές συναυλίες που διοργανώνονται στη Μύκονο και μόνο μέσα απ΄αυτές θα μπορούσε να ξεχρεώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στη σημερινή Αυτοψία ο Ρέμος εξηγεί στον Σρόιτερ το δύσκολο σημείο που έφτασε. Αναφέρεται μάλιστα και στις λεγόμενες ξεπέτες που έκανες σε γάμους και βαφτίσεις για να τα βγάλει πέρα.

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό. «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω. Πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά.

Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας».

Copy link
Powered by Social Snap