Γιώργος Χρανιώτης: Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε με τον Τανιμανίδη [βίντεο]

13/06/19 • 16:26 | UPD 13/06/19 • 16:26

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο παρασκήνιο των προβών για την παράσταση Το Δικό Μας Σινεμά, ο Γιώργος Χρανιώτης εξήγησε τον λόγο που έκανε unfollow τον Τανιμανίδη.

Καλώς ή κακώς, ζούμε στην εποχή που το unfollow και το follow είναι δείγματα θεμελίωσης μιας φιλίας ή μιας αντιπάθειας-κόντρας. Συνήθως, ένα unfollow είναι ενδεικτικό για τις σχέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων. Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη και όλοι έσπευσαν να θεωρήσουν πως υπήρξε τσακωμός ή μια διαμάχη.

Μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο να συμβεί κάτι συγκεκριμένο για να μη συνεχιστεί μια σχέση, έστω και αυτής της μορφής. Ο Χρανιώτης και ο Τανιμανίδης γνωρίστηκαν στο πρώτο Survivor, όμως από κει και μετά δεν υπήρξαν ιδιαίτερες επαφές ανάμεσα τους. Το γεγονός δε ότι δεν τον ακολουθεί στο Instagram αποτέλεσε ένα πάτημα για ερώτηση από την δημοσιογράφο της Φωλιάς των ΚουΚου.

Ο Γιώργος Χρανιώτης εξήγησε ότι δεν υπάρχει κάποιος τσακωμός ή κάτι τέτοιο. Είναι απλώς ζήτημα δικής του κοσμοθεωρίας γύρω από τα social media. Επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον από εκείνον και τον Τανιμανίδη για την ζωή του άλλου, ο ηθοποιός έκρινε πως δεν είχε νόημα αυτή η συνδιαλλαγή μέσω Instagram.

«Ως παρουσιαστής το Survivor είναι πιο αναίμακτη διαδικασία. Ενδεχομένως αν δεν έκανα θέατρο ή άλλες δουλειές, θα το σκεφτόμουν. Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά έχω μια τάση στο Instagram να ακολουθώ ανθρώπους που συναλλάσσομαι. Που έχω σχέση μαζί τους ή είναι μακριά και τους θαυμάζω απεριόριστα.  Με τον Σάκη δεν κρατήσαμε επαφή, δεν είμαστε φίλοι. Είχαμε μια ωραία επικοινωνία στο παιχνίδι αλλά ως εκεί. Επειδή όμως ο Σάκης δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του, αποφάσισα να μην κοροϊδευόμαστε με τους εαυτούς μας».

Copy link
Powered by Social Snap