Η Τούνη με λευκό μπραζίλιαν μαγιό σε μια απ΄τις πιο προκλητικές πόζες [εικόνα]

13/06/19 • 15:50 | UPD 13/06/19 • 15:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Από το ορμητήριο της στη Μύκονο, η Ιωάννα Τούνη είπε να δείξει για άλλη μια φορά πόσο πληθωρικές καμπύλες διαθέτει. Και το κάνει με στυλ.

Οποιοσδήποτε είχε την τύχη να την δει ποτέ από κοντά σε κάποια παραλία, θα κατάλαβε πως δεν υπάρχει καμία υπερβολή σε αυτά που γράφονται για εκείνη. Δεν υπάρχει κανένα ψέμα. Αντιθέτως, ίσως και να της πρέπουν ακόμα μεγαλύτεροι έπαινοι για την εξωτερική της χάρη. Η Ιωάννα Τούνη δεν αφήνει μέρα να περάσει χωρίς να «καταθέσει» αυτά τα προσόντα.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσαλώσει αρκετά, μιας και η Μύκονος και η πολύ λουξ ζωή που κάνει εκεί την τραβάνε τη μόστρα τους. Άλλωστε, με την επιτυχία που έχει ως influencer, έχει καταφέρει να την αποκτά αυτή την πολυτελή ζωή που μας δείχνει στο Instagram. Ποιος επιχειρηματίας δεν θα ήθελε την Τούνη να του προωθεί τη δουλειά; Ποιος δεν θα την ήθελε να πλασάρει την επιχείρηση εστίασης που διαθέτει;

Η Μύκονος έχει γίνει ένα νησί με σχεδόν αποκλειστική κατεύθυνση προς τα αρκετά μεγάλα πορτοφόλια. Οπότε τα περισσότερα μέρη για να μείνει κανείς είναι σαν κι αυτό που μένει η Ιωάννα Τούνη. Και μας το δείχνει με τις αναρτήσεις της με περηφάνια. Κι όχι μόνο. Το δείχνει και με πολύ καυτές πόζες. Όπως στη χθεσινή της ανάρτηση. Εκεί η Τούνη φοράει ένα λευκό μπικίνι με το κάτω μέρος να φωνάζει από μακριά πως είναι μπραζίλιαν.

Αφήνει τη μακριά της χαίτη να καλύψει την πλάτη κι εκείνη στέκεται με τα γόνατα και απλά απελευθερώνει όλη της τη γοητεία. Ακόμα και το μαύρισμα της παίζει τον ρόλο του στην εικόνα που θα σχηματίσει ο θεατής.

Copy link
Powered by Social Snap