Η Νικολέττα Ράλλη κάνει όλα τ΄άλλα αδιάφορα με αυτή τη φωτογραφία με μπικίνι

13/06/19 • 15:37 | UPD 13/06/19 • 15:37

Newsroom eleftherostypos.gr

Το να βλέπει κανείς τη Νικολέττα Ράλλη με μαγιό είναι σαν ευλογία. Αυτή τη φορά όμως η κατάσταση είναι σε ένα επίπεδο που πιο πάνω δεν έχει.

Την έχουμε δει σε άπειρες φωτογραφίες με μαγιό. Μόνο τον τελευταίο μήνα μας έχει προσφέρει 4-5 πολύ αξιοπρόσεκτα στιγμιότυπα. Άρα, τι το ιδιαίτερο και καινούργιο μπορεί να υπάρξει σε μια νέα φωτογραφία; Η απάντηση δεν χρειάζεται κάποιο πτυχίο ή ειδικές γνώσεις. Η Νικολέττα Ράλλη είναι μια γυναίκα που πρέπει να την δεις τουλάχιστον μια φορά από κάθε πιθανή οπτική.

Ων ουκ έστιν αριθμός. Τόσες είναι οι διαφορετικές οπτικές που μπορεί να δει κανείς τη Νικολέττα. Και σε κάθε θέαση απαιτείται μια παραπάνω παρατήρηση. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι τρομακτικά μεγάλος ο αριθμός τελικά. Και δικαίως, αφού μιλάμε για μια από τις γυναίκες, άσημες και διάσημες, που δεν τις αφήνεις με τίποτα να φύγουν από το οπτικό σου πεδίο και κατ΄επέκταση τη ζωή σου.

Η Νικολέττα Ράλλη δημιουργεί ασημαντότητες γύρω της κάθε φορά που αναρτά μια φωτογραφία της. Πολλώ δε όταν είναι φωτογραφία με μαγιό. Ίσως τελικά ο Κούντερα να έγραψε για χάρη της τη Γιορτή της Ασημαντότητας. Για τη χροιά που δίνει στα πράγματα γύρω της. Στη φωτογραφία θα την δεις να κάθεται σε έναν καναπέ, με μια πισίνα από πίσω. Φοράει μια λευκή παντελόνα κι ένα μεγάλο καπέλο.

Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται αυτόματα στο πληθωρικό της μπούστο που με αυτό το μπικίνι δείχνει τη δυναμική του.

Copy link
Powered by Social Snap