Πάνος Καλλίτσης: Έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά [βίντεο]

13/06/19 • 11:18 | UPD 13/06/19 • 11:20

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Πάνος Καλλίτσης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη να περιγράφει τη νύχτα που εκείνος και η πρώην σύζυγός του Ελενα Χριστοπούλου δέχτηκαν την επίθεση έξω από το σπίτι τους

Για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από ληστές μίλησε για ακόμη μία φορά ο Πάνος Καλλίτσης.

Ο Πάνος Καλλίτσης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη να περιγράφει τη νύχτα που εκείνος και η πρώην σύζυγός του Ελενα Χριστοπούλου δέχτηκαν την επίθεση έξω από το σπίτι τους.

Οπως περιγράφει ο Πάνος Καλλίτσης στη συνέχεια, η Ελενα Χριστοπούλου βγήκε από το αυτοκίνητο και παρακαλούσε τον δράστη να μην πυροβολήσει. «Μπαίνω μπροστά τους, τους λέω «πες μου τι θέλεις;» και ο συνεργός μου έδινε απλά εντολές» σημειώνει με τον δράστη να του φωνάζει να κλείσει και πάλι την πόρτα του γκαράζ.

«Εφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά. Ακούμπησε ο σιγαστήρας στο στήθος μου» σημειώνει ο Πάνος Καλλίτσης σε μια συγκλονιστική περιγραφή. «Ηταν περισσότερο ηθικός ο πόνος αυτός. Οταν έφαγα τη σφαίρα, του είπε «ρε πούστη στην καρδιά;», δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό» συνεχίζει. Η αντίδρασή του απέναντι στην απειλή του όπλου είχε σχολιαστεί με θαυμασμό και κατά τη διάρκεια της δίκης. «Τον κοίταγα, το μόνο πράγμα που έβλεπα ήταν το βλέμμα του. Προσπαθούσα να διαβάσω αυτό το βλέμμα, είναι αληθινό, είναι κάποιος που τον ξέρω;

Εχω ήδη φάει τις τρεις σφαίρες και καταφέρνω να ανέβω την ράμπα μόνος μου, δεν έχω χάσει τις αισθήσεις μου. Ηταν ένα πολύ δυνατό κάψιμο. Αυτό που έλεγα ήταν «όχι ρε γαμώτο στα πόδια μου»».

Copy link
Powered by Social Snap