Απαράδεκτος διάλογος

Η ανήθικη πρόταση στην Κόνι Μεταξά που την έκανε έξαλλη [εικόνες]

12/06/19 • 16:07 | UPD 12/06/19 • 16:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει με την Κόνι Μεταξά τον τελευταίο καιρό και την άθλια κριτική που δέχεται για τις αναρτήσεις της.

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους αυτό που συμβαίνει με ορισμένες γνωστές Ελληνίδες. Επειδή μπορεί να αναρτούν στο Instagram γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες, αυτό μεταφράζεται από πολλούς  ως «καλή βίζιτα και του λόγου της». Η Κόνι Μεταξά είναι μια απ΄αυτές που δέχτηκαν αυτή τη στάμπα λόγω των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες είχε δεχτεί report για μια φωτογραφία όπου ήταν τόπλες και κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια της. Από αυτή τη φωτογραφία ξεκίνησε ένας ολόκληρος χαμός με κακά σχόλια από followers, κυρίως γυναικείου φύλου. Τώρα είναι ένας άντρας που κατέδειξε πόσο σάπια μυαλά έχουμε με το να θεωρούμε πως μια γυναίκα σέξι σαν την Κόνι πρέπει να είναι σώνει και ντε ανήθικη.

Η Κόνι Μεταξά δημοσιοποίησε τη συνομιλία της στο Instagram κατονομάζοντας μάλιστα τον συνομιλητή της και πολύ καλά του έκανε. Εμείς προφανώς δε μπορούμε να δείξουμε το όνομα του, αλλά αν δείτε τα stories της θα το βρείτε. Ο εν λόγω κύριος της ζήτησε τιμή για παροχή υπηρεσιών βίζιτας και εκείνη του απάντησε με τον ποιο σωστό τρόπο.

Μάλιστα, σε επόμενο story της, η Κόνι ανάρτησε ξανά την επίμαχη φωτογραφία της. Τη συνόδευσε και με ένα πολύ χαρακτηριστικό μήνυμα. «Δεν είμαι βίζιτα, αλλά μου αρέσει αυτή η φωτογραφία».

Copy link
Powered by Social Snap