Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει γιατί είχε χωρίσει με τον Βασίλη Κικίλια [βίντεο]

12/06/19 • 11:03 | UPD 12/06/19 • 11:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ανεβαίνουν σε λίγες μέρες τα σκαλιά της εκκλησίας και η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη για την γνωριμία τους αλλά και την περίοδο του χωρισμού τους.

«Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Ξέραμε ότι μαθευτεί… Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται! Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου.

Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, μετά όμως μας τρόμαξε, κι εμένα κι εκείνον. Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα. Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ, χάρηκαν», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσίνου.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει στα σχέδιά της ένα τέταρτο παιδί, απάντησε: «Ότι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».

Copy link
Powered by Social Snap