Η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει με μπραζίλιαν μπικίνι και τρελαίνει [εικόνες]

11/06/19 • 19:26 | UPD 11/06/19 • 19:26

Newsroom eleftherostypos.gr

Μέσα από το Instagram η Ελευθερία Ελευθερίου έγινε κάπως απροσδόκητα μια από τις πολύ αγαπημένες του ανδρικού πληθυσμού.

Η νέα της επιτυχία με τίτλο Bonita ήταν ο προβολέας που χρειαζόταν αυτή η μικρή μερίδα ανδρικού κοινού για να κοιτάξει καθαρότερα την Ελευθερία Ελευθερία. Για να καταλάβει ότι η σέξι Ελευθερία του 2013 έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο το 2019. Τόσο ώστε η τότε Ελευθερία θα ερχόταν δεύτερη μπροστά στην τωρινή. Κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον εξής λόγο.

Η Ελευθερία δεν υποτάχθηκε περισσότερα στα πολύ αδύνατα πρότυπα σώματος. Τέθηκε πολύ πιο ψηλά στην εκτίμηση των ανδρών όταν το σώμα της πήρε κάποια κιλά παραπάνω. Εκεί έγινε πολύ πιο ποθητή στο μάτι του απλού θεατή. Κι η ίδια έχει φροντίσει να τονώνει συχνά πυκνά αυτή την εικόνα με τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Στην πιο πρόσφατη, η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει σε black and white αισθητική με το μαύρο της μπικίνι σε ένα μπαλκόνι. Εκείνη αγναντεύει κάτι στο βάθος, ίσως τη θάλασσα. Όσοι δουν τη φωτογραφία θα αγναντέψουν το μπραζίλιαν μαγιό της και φυσικά το κορμί της που σαγηνεύει όλες τις αισθήσεις.

Copy link
Powered by Social Snap