Η Μαριάντα Πιερίδη άφησε το τραγούδι κι έγινε δασκάλα γιόγκα [βίντεο]

11/06/19 • 18:45 | UPD 11/06/19 • 18:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Εδώ και χρόνια έχει πάρει απόσταση από το τραγούδι κι από τις εμφανίσεις σε κέντρα γενικώς. Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε γιατί το έκανε.

Είναι από τις περιπτώσεις τραγουδιστών και τραδουστριών που σε μερικά χρόνια θα γίνονται θέμα στις ιστοσελίδες με τίτλο «Δείτε τι κάνει σήμερα η Μαριάντα Πιερίδη». Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που ήρθαν κι έφυγαν απότομα. Σε όλα αυτά χρόνια η ίδια έχει αναφερθεί σπάνιες φορές στους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η μητρότητα ήταν ο κυριότερος λόγος όπως εξήγησε σε συνέντευξη της στο Happy Day. Εκεί η Μαριάντα Πιερίδη είπε ότι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βάλει τέλος στην όποια καριέρα είχε και μπορεί να είχε μελλοντικά στη μουσική. Ο γιος της μπήκε πάνω απ΄όλα και αφοσιώθηκε σε εκείνο.

Τι κάνει λοιπόν τώρα η Μαριάντα Πιερίδη; Όπως θα δείτε στο βίντεο το έχει γυρίσει στη γιόγκα και πλέον είναι σε θέση να διδάσκει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον άντρα της, το γνωστό σεφ κι επιχειρηματία της εστίασης Δημήτρη Κατρίβεση και στο πώς αντιμετωπίζει τις ανήθικες προτάσεις που μπορεί να του κάνουν στα social media.

«Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να σταματήσω το τραγούδι. Κάποια στιγμή άρχισε να δυσκολεύει η κατάσταση στο μεγάλωμα του γιου μου του Νικόλα. Εγώ δεν είμαι της άποψης να προσπαθήσουμε να τα βρούμε, να πάρουμε μια γυναίκα, να βολευτούμε, να τρέχω εγώ από τη μία κι ο σύζυγος από την άλλη. Δεν είναι αυτή η άποψη μου για το πως θα μεγαλώσει το παιδί μου. Όταν γυρίζει ο Νικόλας από το σχολείο θέλω να τον περιμένω σπίτι με το φαγητό. Το πρωί θέλω να τον ξυπνάω και το βράδυ να τον κοιμίζω.

Έχω δει πολύ περίεργα πράγματα προς τον άντρα μου γιατί υπάρχει μια μόδα με τους σεφ. Κάθε φορά τον ενημερώνω και απαντάω στα μηνύματα που του στέλνουν. Οι γυναίκες είμαστε λίγο πιο θρασείς. Έχω δει πιο έντονες εκδηλώσεις και φωτογραφίες στον σύζυγο. Εμένα δε μου έχουν στείλει».

Copy link
Powered by Social Snap