Παπανώτας: Δεν πιστεύω ότι θα έχει διάρκεια αυτό που κάνει φέτος ο Μουτσινάς [βίντεο]

11/06/19 • 18:24 | UPD 11/06/19 • 18:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα τόσα χρόνια στην τηλεόραση του έχουν δώσει να καταλάβει ποιο θα διαρκέσει. Ο Δημήτρης Παπανώτας λέει μια μη εμπορική αλλά σωστή άποψη.

Μπορεί η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open να είναι η πιο επιτυχημένη τη φετινή σεζόν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δικαιολογείται η επιτυχία της. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, μα γι΄αυτό που ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο ΣΚΑΪ. Το ύφος της εκπομπής δεν θα έχει διάρκεια.

Δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβει κανείς. Αρκεί να βάλετε να δείτε μια εκπομπή του Νοεμβρίου και μια πρόσφατη. Καμία διαφορά. Σαν τη μέρα της μαρμότας είναι το Για την Παρέα. Βίντεο από 7-8 εκπομπές σταθερά, σχολιασμός που πολλές φορές δεν είναι καν σχολιασμός, διαρκώς μουσική από τον dj που ενίοτε διακόπτεται από την μέτρια φωνή του τραγουδιστή. Αυτό είναι το μίξερ του Για την Παρέα.

Και, σε αντίθεση με όλη την τηλεόραση που κρίνει το Μουτσινά και την εκπομπή ως πετυχημένα με βάση τους αριθμούς και την ανάμνηση της πρώτης αίσθησης, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν διστάζει να πει κάτι αιρετικό. Αιρετικό, αλλά διορατικό. Αυτή η εκπομπή θα κουράσει πολύ πιο γρήγορα γιατί δεν έχει στηθεί σε στέρεα θεμέλια.

«Ο Νίκος Μουτσινάς αδιαμφισβήτητα. Μου αρέσει που ο Νίκος κράτησε στην πλάτη του ένα κανάλι, κακά τα ψέματα. Νομίζω ότι είναι μια επιτυχία που πρέπει να του αναγνωριστεί, παρόλο που δε νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια, γιατί κάνει ένα λάθος. Αυτό όλο το show το θεατράλε, ας το πούμε, θα το δεις μία, δυο, τρεις, πέντε φορές. Μετά το έχεις μάθει απέξω πια. Το ίδιο αστείο, τον ίδιο άνθρωπο… είναι και μόνος του. Κάποια στιγμή θα βαρεθείς να βλέπεις το ίδιο και το ίδιο και θα θελήσεις να δεις κάτι άλλο. Πρέπει να το εμπλουτίσει».

Copy link
Powered by Social Snap