Δέσποινα Βανδή: Το My Greece είναι δική μου παραγωγή, εγώ βάζω τα λεφτά [βίντεο]

11/06/19 • 18:01 | UPD 11/06/19 • 18:01

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό πως προέκυψε το My Greece στο Open.

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε συζητήσεις με το Open για να παρουσιάσει το X-Factor κι αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο. Με το κανάλι όμως συζητούσε και μια άλλη εκπομπή, μια εκπομπή που να συνδυάζει τα ταξίδια με τις τοπικές γεύσεις. Έτσι, η Δέσποινα Βανδή έγινε ένας θηλυκός Μαμαλάκης και την είδαμε φέτος στο My Greece.

Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν και το αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο Πρωινό, είναι πως η παραγωγή και η πληρωμή των συντελεστών γίνεται από την δική της τσέπη.

Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε στη Φαίη Σκορδά ότι δεν έχει οικονομική ζημία, αλλά είναι μια εκπομπή που κανένα κανάλι δε θα πλήρωνε τώρα. Το My Greece έγινε για να ικανοποιήσει μια δική της τηλεοπτική επιθυμία. Ήθελε, όπως λέει, να αφήσει κάτι πίσω της.

«Το My Greece το σκεφτόμουν πολύ καιρό, είναι δική μου παραγωγή. Δεν ξέρω πως να στο πω, εγώ πληρώνω. Προσπαθώ να μεταφέρω σε κάθε εκπομπή, τι είναι ο κάθε τόπος. Εμπνεύστηκα κι από τη Γκουίνεθ Πάλτροου που είχα δει αυτό το on the road που έκανε. Είναι καθαρά μια εσωτερική ανάγκη. Δεν πληρώνεται αυτό το πράγμα. Ήθελα να είναι ακριβή παραγωγή γιατί θέλησα να δείξω την ωραιότερη εικόνα. Είναι μία εκπομπή που στηρίζεται στην εικόνα και στην πληροφορία.

Οι κάμερες είναι HD, είμαστε 15 άτομα στον δρόμο, δεν βγαίνει έτσι μια τέτοια εκπομπή, πληρώνεται. Το κάνω για μένα! Τι να σου πω, ότι το κάνω για την Ελλάδα; Το κάνω για μένα γιατί θέλω να αφήσω κάτι πίσω. Μέσα δεν μπαίνω, αλλά δεν είναι κάτι που το κάνω επειδή με πληρώνουν. Είναι καθαρά εσωτερική αναζήτηση, θέλω να δείξω την Ελλάδα έτσι όπως πρέπει να φανεί.

Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου διάβαζα τα σχόλια στο διαδίκτυο και χάρηκα πολύ που άρεσε στον κόσμο. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και ευελπιστώ ότι όλο αυτό θα έχει πάει τέλεια. Έκανε 5%, καμία σχέση! Ήξερα ότι είμαι σε ένα κανάλι τα ποσοστά του οποίου αυτή τη στιγμή δεν είναι υψηλά. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που κράτησα ήταν ότι οι άνθρωποι που το είδαν και άρχισαν να γίνονται περισσότεροι, την χάρηκαν την εκπομπή. Είναι πολύ συγκεκριμένης κατηγορίας, πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα για να το δεις. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει».

Copy link
Powered by Social Snap