Ήδη sold out η μία παράσταση

Έρχεται στην Αθήνα για δύο παραστάσεις ο αμφιλεγόμενος κωμικός Louis C. K.

06/06/19 • 19:02 | UPD 06/06/19 • 19:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση να είναι ακόμα νωπές, ο Louis C. K. έρχεταιστην Ελλάδα για να ξεδιπλώσει το κωμικό ταλέντο του.

Στο μεγάλο κύμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων στο Χόλιγουντ το 2017, ο Louis C. K. ήταν από τα τελευταία μεγάλα ονόματα που βγήκαν στη φόρα οι πράξεις τους. Ο ίδιος δεν τις αρνήθηκε στην επιστολή που είχε δημοσιεύσει. Αντιθέτως, ζήτησε συγγνώμη και προτίμησε να ακολουθήσει το δρόμο της σιωπής για ένα διάστημα.

Ματαίωσε ό,τι εμφανίσεις είχε οργανώσει άμεσα και πήρε αποστάσεις. Κι όλα αυτά ενώ πριν το σκάνδαλο είχε βάλει όλα του τα λεφτά σε μια σειρά που πήγε άπατη και ο ίδιος έχασε πάρα πολλά. Όσα είχε βγάλει από την επιτυχημένη του κωμωδία το Louie.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον σάλο για τις πράξεις του, που μεταξύ άλλων ήταν να αυνανίζεται μπροστά σε γυναίκες που πήγαιναν για να του ζητήσουν μια ευκαιρία στο stand up ή να τον γνωρίσουν, ο Louis C. K. βγαίνει ξανά στον κόσμο. Ο με ρίζες από την Ουγγαρία Λούις Τζέκελι, όπως είναι το κανονικό του όνομα, έρχεται από τα άδυτα του Comedy Central στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά μάλιστα.

Η προγραμματισμένη του παράσταση στο Piraeus Academy 117 έγινε πολύ γρήγορα sold out. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή έβαλε και δεύτερη παράσταση. Στις 13 και 14 Ιουλίου ο πολύ καλός stand up comedian θα ανέβει στη σκηνή και θα φέρει λίγη αμερικάνικη κουλτούρα του stand up στην Αθήνα.

Copy link
Powered by Social Snap