Η Emily Ratajkowski με μαγιό που αφήνει ακάλυπτες τις καμπύλες της [εικόνα]

23/05/19 • 18:16 | UPD 23/05/19 • 18:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί η φετινή θερινή σεζόν να μην ξεκίνησε όπως πέρσι για την Emily Ratajkowski, όμως ελάχιστη σημασία έχει αυτό με τέτοιες φωτογραφίες.

Πριν από ένα χρόνο η Emily Ratajkowski ερχόταν στην Ελλάδα και τη Μύκονο για τα εγκαίνια του Nammos Village. Και δώστου διαρκώς οι αναρτήσεις με μικροσκοπικά μαγιό στο Instagram, δώστου οι εμφανίσεις με αποκαλυπτικά φορέματα. Γενικώς βλέπαμε ένα αγλάισμα οφθαλμών και συνολικών αισθήσεων.

Αυτό κορυφώθηκε κατά την παρουσία της στη Μύκονο, αλλά είχε ξεκινήσει από πριν. Φέτος, η Emily έχει μετριάσει κάπως τα πράγματα και αρκείται σε ανεμικές φωτογραφίες όπου προωθεί τα μαγιό του brand της. Τις περισσότερες φορές δε, πρόκειται για φωτογραφίες αρχείου της κι όχι για καινούργια φωτογράφιση.

Ας είναι. Το αποδεχόμαστε αν είναι να γινόμαστε μάρτυρες αυτού του θεάματος. Η Emily Ratajkowski φοράει κάτι που άνετα θα μπορούσαμε να το περάσουμε για κορμάκι. Είναι όμως μαγιό. Ολόσωμο. Μπραζίλιαν. Και με αυτό ίσως βρεθεί σε κάποια παραλία το καλοκαίρι. Κι αν έρθει ξανά στη Μύκονο; Μόνο και μόνο αυτή η σκέψη αρκεί για να γιγαντώσει ξανά τη φλόγα για την Emily.

Ιδίως όταν στήνεται με τέτοια πονηριά όπως στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

View this post on Instagram

Lotto booty @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Copy link
Powered by Social Snap