Γιατί πήγε στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης [βίντεο]

20/05/19 • 23:40 | UPD 20/05/19 • 23:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν κατάφερε σήμερα να ολοκληρώσει την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης καθώς οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε τον ανάγκασαν να αποχωρήσει και να οδηγηθεί, λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ενώ ξεκίνησε κανονικά μαζί την ροή της εκπομπής του «Στην Φωλιά των ΚουΚου», στη συνέχεια ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποχώρησε από το στούντιο με κατεύθυνση το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όταν η Άση Μπήλιου ενημέρωνε για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, ο παρουσιαστής – ηθοποιός αποχώρησε από το πλατό, με τη Κατερίνα Καραβάτου να συνεχίζει μόνη της τη ροή της εκπομπής. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κατερίνα στον αέρα της εκπομπής λέγοντας:

«Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια λίγο πριν υποδεχθεί τους σημερινούς καλεσμένους της εκπομπής.

Copy link
Powered by Social Snap