Η Μαρία Κορινθίου με μαύρο εσώρουχο και βαθύτατο ντεκολτέ [εικόνα]

16/05/19 • 20:33 | UPD 16/05/19 • 20:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Η πιο χυμώδης Ελληνίδα ξαναχτυπά. Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με τα εσώρουχα και υπενθυμίζει όλους τους λόγους που την έχουν κατατάξει πρώτη.

Πρώτη των πρώτων. Από την πρώτη στιγμή. Όλες οι πιθανές εκδοχές της λέξης «πρώτη» αρμόζουν στη Μαρία Κορινθίου. Κι αυτό γιατί πάνω εκεί που έχεις πάρει το βλέμμα σου από εκείνη και σε έχουν αποπλανήσει άλλες Ελληνίδες, έρχεται να κάνει μια ανάρτηση όλα τα λεφτά. Μια ανάρτηση με διαφορά στήθους.

Αν παρατηρήσει κανείς τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Μαρία είχε πάει πριν καιρό στην Ιταλία για να κάνει μια φωτογράφιση για την επωνυμία εσωρούχων Intimissimi. Αποτελεί για χρόνια μια από τις Ελληνίδες μούσες του brand. Κι είναι μία από τις καλύτερες brand ambassadors σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Και πώς να μην είναι, αφού συνδυάζει τη μεσογειακή γοητεία με τη φλόγα της Λατίνας.

Στην τελευταία της ανάρτηση λοιπόν, μας δείχνει μια από τις λήψεις της συγκεκριμένης φωτογράφισης. Η Μαρία Κορινθίου στέκεται στο παράθυρο και μοιάζει να ατενίζει. Το τι δεν αφορά σχεδόν κανένα. Η Μαρία αφορά και η Μαρία φορά ένα μαύρο εσώρουχο, ανάμεσα σε τοπάκι και σουτιέν. Κι όσο το φοράει, τόσο το μάτι κολλάει πάνω στο θρυλικό της μπούστο.

Copy link
Powered by Social Snap