Φαίη Σκορδά: Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά [βίντεο]

16/05/19 • 18:25 | UPD 16/05/19 • 18:25

Newsroom eleftherostypos.gr

Με αφορμή τα όσα είπε με την Τσολάκη, η Σκορδά αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που θίγει την προσωπική της ζωή και στη σκέψη να κινηθεί νομικά.

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες και αν βρίσκεται κάποιος στον χώρο της σόουμπιζ, το έχει βιώσει αυτό στον μέγιστο βαθμό. Σε αισχρή μορφή. Η Φαίη Σκορδά είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των fake φυλλάδων που κιτρινίζουν κατά κόρον και δίχως ηθικούς φραγμούς. Για άλλη μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο.

Αυτή τη φορά όμως την πάτησε γιατί στήριξε την Ελένη Τσολάκη. Είναι η ίδια φυλλάδα που παρήγαγε ένα δημοσίευμα για χωρισμό της Τσολάκη επειδή δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει παιδί. Η Φαίη αντιτάχθηκε σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα και μπήκε στο επίκεντρο ως αντίποινα.

Αναφερόμενη σε αυτό, η Φαίη Σκορδά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του εντύπου και του αρθρογράφου. Αυτό προϋποθέτει βέβαια ότι θα τους βρει. Γιατί συνήθως αυτά τα περιοδικά κρύβονται στην ανωνυμία, δεν αποτελούν επιχειρήσεις κτλ. και πιθανότατα γράφουν όλοι με ψευδώνυμο για να αποφύγουν τις κυρώσεις.

Σε κάθε περίπτωση η Φαίη τόνισε ότι κάποια στιγμή πρέπει να μπαίνει κι ένα όριο. Αυτό καλό θα είναι να το θυμάται την επόμενη φορά που θα έχει στην εκπομπή της καλεσμένους του άκρατου κουτσομπολιού που τηλεοπτικά το παίζουν ποιοτικοί, αλλά στα διαδικτυακά τους γραφόμενα ξεπουλάνε τα πάντα για το κλικ.

«Τα τελευταία 16 χρόνια έχω διαβάσει κι ακούσει διάφορα. Πρέπει να υπάρχει όμως και κάποιο όριο. Ναι, να είσαι αξιοπρεπής, να μη μιλάς, είμαι και κατά του να κινούνται όλα γύρω από εμάς. Είναι όμως η πρώτη φορά που σκέφτομαι να κινηθώ νομικά σε κάτι αντίστοιχο με το δικό σου στην ίδια στήλη -προφανώς γίνεται «ανταλλακτικά» επειδή στήριξα την Ελένη. Και λες ρε παιδί μου, τι να κάνω, να το πάω νομικά; Ναι, θα το πας νομικά. Θα αλλάξει κάτι; Εξαρτάται πόσο κάποιος αισθάνεται ξεφτιλισμένος ή όχι για να το συνεχίσει ή όχι.

Υπάρχουν κάποια όρια που όταν ο άλλος χωρίς να σκέφτεται τα καταπατά, γράφοντας μπούρδες και ψέματα, με έναν τίτλο που δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο, είναι ανυπόστατο, είναι χυδαίο, είναι πρόστυχο, πρέπει να μπαίνει μία τελεία. Δεν θα πω κάτι άλλο, απλώς κι εγώ πρώτη φορά αποφασίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό».

Copy link
Powered by Social Snap