Η Ελένη Φουρέιρα βγαλμένη από το Baywatch στις παραλίες του Τελ Αβίβ [βίντεο]

16/05/19 • 17:51 | UPD 16/05/19 • 17:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Some people stand in the darkness, όμως, ευτυχώς, η Ελένη Φουρέιρα στέκεται με μπικίνι στο φως και πιο συγκεκριμένα στον ήλιο του Τελ Αβίβ.

Το να συμμετέχεις στον διαγωνισμό της Eurovision χωρίς το άγχος της συμμετοχής είναι το καλύτερο. Ιδίως όταν ο διαγωνισμός γίνεται σε ένα τόσο ωραίο μέρος όσο το Τελ Αβίβ. Ακόμα περισσότερο όταν όλα τα έξοδα τα καλύπτει η διοργάνωση. Η Ελένη Φουρέιρα χαίρεται τις κοσμοπολίτικες παραλίες της εμπορικής πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Με τις πρόβες της για την εμφάνιση της στον τελικό να αντιμετωπίζουν εμπόδια, αφού δεν βρίσκει το χώρο για να προετοιμαστεί στη μεγάλη σκηνή, η Ελένη βρήκε κενό και πήγε για μπάνιο με έναν Ισραηλινό φίλο της, γνωστό για την ακτιβιστική του δράση σε ζητήματα φύλου, τον Έλιαντ Κοέν. Τόσο ο Έλιαντ όσο προφανώς κι η Ελένη έχουν αψεγάδιαστο κορμί.

Έτσι, είπαν να μιμηθούν το Baywatch και να τρέξουν κατά μήκος της ακροθαλασσιάς όπως στους τίτλους αρχής. Η Ελένη Φουρέιρα θα μαγνήτιζε τα βλέμματα σε οποιαδήποτε παραλία του κόσμου και να βρισκόταν. Δεν συνέβη κάτι διαφορετικό και στην κοσμοπολίτικη παραλία του Τελ Αβίβ. Με το καρπουζί μπικίνι της έκανε ένα μικρό σπριντ με τον Έλιαντ και όλοι θαύμασαν τα γυμνασμένα πόδια της και το σώμα της εν γένει.

Δύσκολα δεν θα κλέψει τις εντυπώσεις από τους διαγωνιζόμενους.

Copy link
Powered by Social Snap