Ρούλα Ρέβη: Έτριβε μία το στήθος της στον Τότσικα και τη χαστούκισα [βίντεο]

15/05/19 • 18:30 | UPD 15/05/19 • 18:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένας ωραίος άντρας και πολύ λογικά δέχεται συχνά φλερτ. Η Ρούλα Ρέβη δεν διστάζει να δείξει ότι τον ζηλεύει.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας συμπληρώνουν μαζί κοντά μια δεκαετία. Έχουν δύο παιδιά, παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι και όπως ανέφερε η φωτογράφος στη Μελέτη, η σχέση τους είναι καρμική. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η καλώς εννοούμενη ζήλια, η οποία ήταν έκδηλη στην αρχή της σχέσης τους. Ιδίως από τη Ρούλα.

Είναι ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που εξιστόρησε στη συνέντευξη της στο Μετά Τα Μεσάνυχτα. Συνέβη στην αρχή της σχέσης τους και δεν ήταν το μοναδικό.

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε για ένα βράδυ που σε ένα μπαρ μια κοπέλα τριβόταν περίεργα στον Αποστόλη. Πρώτα επέλεξε να της ζητήσει να φύγει. Εκείνη όμως απάντησε με βρισιά. Μετά το πράγμα ξέφυγε και η φωτογράφος την έπιασε από τα μαλλιά.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει.

Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε».

Copy link
Powered by Social Snap