Αιχμές για Καπουτζίδη-Κοζάκου

Ουγγαρέζος για Eurovision: Οι σχολιαστές της ΕΡΤ κοιμόντουσαν χθες [βίντεο]

15/05/19 • 16:01 | UPD 15/05/19 • 16:01

Newsroom eleftherostypos.gr

Επικριτικός απέναντι στον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να σχολιάσουν τη Eurovision Καπουτζίδης και Κοζάκου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα τους, θα μπορούσαν να οδηγήσουν πολλούς στο σκεπτικό ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει άχτι τον Γιώργο Καπουτζίδη. Αν το αφήσουμε αυτό στην άκρη όμως, η αλήθεια είναι πως ο σχολιασμός της ΕΡΤ στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision δεν απείχε από αυτό που είπε ο Ουγγαρέζος.

Εκείνος βέβαια το είπε με σκωπτικό τρόπο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης κι η Μαρία Κοζάκου δεν έχουν αλλάξει κάτι στο στυλ που σχολιάζουν τη διοργάνωση σε σχέση με πέρσι ή πρόπερσι. Απλώς κάθε χρόνο γίνεται αναφορά στον τρόπο τους. Έναν τρόπο take it or leave it.

Εννοούμε ότι σε πολλούς δεν αρέσει επειδή δε συνάδει με όσα σημαίνει η Eurovision. Αυτό επισήμανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό χρησιμοποιώντας όμως και αρκετά δηκτικές εκφράσεις. Όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο βαρύ να χαρακτηρίζεις δύο σχολιαστές ως κοιμώμενους και βαρετούς. Γι΄αυτό κιόλας η Φαίη Σκορδά με την Αφροδίτη Γραμμέλη τον κοίταξαν κάπως αποσβολωμένες.

«Να πάρουμε τη Eurovision στα σοβαρά, όπως την πήραν χθες οι σχολιαστές που κοιμόντουσαν. H Eurovision είναι πάρτι. Εγώ έβλεπα ότι περιγράφαμε κάποια διάσκεψη του ΟΗΕ. Άσε που νομίζω… δεν ξέρω… κοιμόντουσαν!Ήταν σαν μαγνητοφωνημένο. Θα μπορούσαν να το έχουν ηχογραφήσει και να έχουν φύγει»!

Είναι ενδεικτικό πάντως ότι ο Ουγγαρέζος για να βγάλει από πάνω του την υποψία ότι λέει όσα λέει ένεκα Καπουτζίδη, χαιρέτησε αυτό που είπε ο συνεργάτης της εκπομπής Νίκος Παρτσώλης ότι δε βλέπει τη Eurovision στην ΕΡΤ γιατί δεν του αρέσει ο σχολιασμός.

Copy link
Powered by Social Snap