Η Κόνι Μεταξά γυμνή στο κρεβάτι ξανά και ξανά [εικόνα]

15/05/19 • 15:18 | UPD 15/05/19 • 15:18

Newsroom eleftherostypos.gr

Είναι το σήμα κατατεθέν τον τελευταίο καιρό. Το τετράπτυχο Κόνι Μεταξά-γυμνή-κρεβάτι-λευκά σεντόνια τείνει να γίνει θεσμός στο προφίλ της.

Ένα πολύ βασικό κομμάτι για να εντυπώνεσαι στον κόσμο και να δυσκολεύεται να σε ξεχάσει, είναι η επιμονή στην σταθερότητα. Να του δίνεις διαρκώς το ίδιο πράγμα ώστε να σε ταυτίσει με αυτό. Έτσι, κάθε φορά που θα το βλέπει θα σκέφτεται «α, είναι σίγουρα ο τάδε». Η Κόνι Μεταξά έχει πετύχει την εδραίωση μιας συγκεκριμένης εικόνας της.

Τον τελευταίο καιρό οι αναρτήσεις της στο Instagram κινούνται σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Ένα κρεβάτι, λευκά σεντόνια προσεκτικά τυλιγμένα γύρω της, ώστε να δίνουν ερεθίσματα στη φαντασία και η Κόνι να ποζάρει γυμνή. Πάντοτε με αυτόν τον λάγνο αισθησιασμό που τη διακρίνει. Είναι ένα από τα στοιχεία που την έχουν κάνει τόσο ποθητή στον ανδρικό πληθυσμό. Αυτό και η καλώς εννοούμενη παλαβομάρα που την διακατέχει.

Στην κάτωθι ανάρτηση μπορεί κανείς να βρει λίγο απ΄όλα και πολύ από ένα. Δηλαδή στο βλέμμα και το χαμόγελο της βλέπεις αυτό το τρελό του αυθορμητισμού. Βλέπεις όμως και σε αφθονία τον ερωτισμό. Ένα σέξι και όμορφο κορίτσι που στέκεται γυμνό στο κρεβάτι, προσφέρει στο μάτι μερικά από τα σημεία του έρωτα που υπάρχουν σε ένα γυναικείο κορμί. Όπως η πλάτη. Ή το στήθος. Αυτή είναι η Κόνι Μεταξά.

View this post on Instagram

Cutest photo bomber ever 🐶

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on

Το δείγμα της μίας φωτογραφίας βέβαια δεν αρκεί για να στηριχθεί η επαναληπτικότητα του τίτλου. Γι΄αυτό δείτε κι αυτές.

View this post on Instagram

🐈

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on

View this post on Instagram

SKG

A post shared by K O N N I E (@kmetaxa) on

Copy link
Powered by Social Snap