Δεν φαντάζεστε σε ποια ηθοποιό ανήκει αυτό το σπίτι!

14/05/19 • 17:39 | UPD 14/05/19 • 17:39

Newsroom eleftherostypos.gr

Σας πάει το μυαλό σε ποιον ανήκει αυτή η σπιταρόνα; Είναι γνωστή ηθοποιός της σειράς «Πρίγκιπας της Φωτιάς», που παιζόταν στο OPEN!

Ο λόγος για την Πέγκυ Σταθακοπούλου που μίλησε στο youweekly.gr

Θέλατε από μικρή να γίνετε ηθοποιός;

Καθόλου, ούτε μου περνούσε απ’ το μυαλό. Αυτό άρχισε να εμφανίζεται γύρω στα 15, όταν ξεκίνησα να βλέπω τραγωδίες στην Επίδαυρο αλλά και μερικές παραστάσεις επιλεκτικά μαζί με την οικογένειά μου. Εκεί άρχισα να αισθάνομαι ότι με μαγεύει αυτό που βλέπω στη σκηνή και ότι θέλω να ζήσω σε έναν τέτοιο κόσμο. Πέρασα στη Νομική, ενώ φαινόταν ότι η ψυχή μου είχε ανάγκη και για άλλα ταξίδια. Έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου όσο ήμουν ήδη πρωτοετής στη Νομική και σπούδασα παράλληλα αυτά τα δύο κομμάτια.

Σας έβαλαν ποτέ φρένο οι δικοί σας;

Φρένο δεν μου έβαλαν, απλώς κι εκείνοι ίσως να αιφνιδιάστηκαν. Έτυχε μέσα στους πρώτους τρεις μήνες να περάσω από μια ακρόαση του Γιώργου Μιχαηλίδη που έκανε τότε την «Κάθοδο» στην τηλεόραση και την ίδια στιγμή μού ζήτησε να συμμετέχω σε μια παράσταση. Όλα έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και βρέθηκα ηθοποιός πριν προλάβει κανείς να το συνειδητοποιήσει, αλλά δεν είχαν καμία αντίρρηση.

Τι σας ώθησε να πείτε «ναι» στον «Πρίγκιπα της φωτιάς» μετά από χρόνια απουσίας;

Πρώτα απ’ όλα, την τηλεόραση την αγαπώ, είμαι περήφανη για τις σειρές που έχω κάνει και πρέπει επίσης να πω ότι ο «Πρίγκιπας» είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Το γεγονός ότι από το 2008 μέχρι το 2018 έλεγα «όχι» σε σειρές μού δημιούργησε μια αίσθηση ότι μου λείπει η τηλεόραση και η σχέση μου με τον κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Copy link
Powered by Social Snap