Μέγκι Ντρίο: Είμαι ωραία και σπουδαγμένη, να μην έχω αυστηρά κριτήρια στους άντρες; [βίντεο]

14/05/19 • 16:49 | UPD 14/05/19 • 16:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Λίγο πριν μπει στο δρόμο της διεθνούς καριέρας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η Μέγκι Ντρίο μιλάει για το ότι δεν τη φλερτάρουν οι κατάλληλοι.

Είναι πια προφανές ότι κάθε μορφή ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση προσελκύει όσους θέλουν το εύκολο χρήμα. Και το 70% των περιπτώσεων θα το βρουν. Έστω και για λίγο. Αρκεί ένα χρονικό διάστημα παραμονής στο παιχνίδι και μετά τύφλα να ‘χει το influencing. Έτσι κι η Μέγκι Ντρίο που ενίοτε ασχολείται με το μόντελινγκ.

Παρά το ότι το GNTM είχε στόχο να βγάλει μοντέλα, έβγαλε πρώτα μια νέα γενιά διασήμων. Κάποιες έχουν πιαστεί για τα καλά και έχουν βρει τις μικρές λεπτομέρειες που θα τις διατηρούν.

Η Μέγκι Ντρίο εν προκειμένω, ίσως και να ποντάρει στο ότι δε μιλάει καλά ελληνικά. Αυτό την διατηρεί στον αφρό. Γιατί αν είναι σπουδαγμένη και με πτυχίο νομικής όπως λέει, μόνο ως επιτηδευμένα μπορούμε να δεχτούμε τα εκφραστικά της ατοπήματα. Ειδάλλως, απλώς πλασάρει μια πλαστή περσόνα.

Η ίδια πάντως έχει στο ταβάνι την αυτοπεποίθηση και γι΄αυτό τα στάνταρ της στον σύντροφο της είναι πολύ υψηλά.

«Έχω συγκεντρωθεί στην καριέρα, δεν υπάρχει χρόνος για άντρες. Με φλερτάρουν, αλλά δυστυχώς όχι οι κατάλληλοι. Εννοείται πως έχω αυστηρά κριτήρια. Να μην έχω αυστηρά κριτήρια; Δύο μέτρα ωραία κοπέλα, σπουδαγμένη, να μην έχω κριτήρια κι εγώ; Εννοείται πως έχω κριτήρια. Θέλω έναν άντρα να με κρατάει… κεφάλι. Να μπορεί να με αντέχει, γιατί η καριέρα μου είναι δύσκολη, οι απαιτήσεις είναι δύσκολες, ταξιδεύω συχνά…Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι θέλουν να γίνουν σκλάβοι μου, ότι θέλουν να κουβαλάνε απλά τα ψώνια μου…»

Copy link
Powered by Social Snap