Ανοιχτό το ενδεχόμενο για Open άφησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου [βίντεο]

14/05/19 • 16:30 | UPD 14/05/19 • 16:31

Newsroom eleftherostypos.gr

Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι συζητήσεις για τον καταρτισμό της επόμενης σεζόν στα κανάλια κι η Σπυροπούλου ψάχνεται για Open.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται πολύ κοντά στο φινάλε της. Ήδη από το τέλος του μήνα κάποιες θα αρχίσουν να αποχαιρετούν. Οι υπεύθυνοι των καναλιών ετοιμάζονται από αρχές Απριλίου για την επόμενη σεζόν. Στο Open έχουν κάνει επαφές κατά πως φαίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κάτι που η ίδια δεν το αρνείται.

Μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα με το ΣΚΑΪ και το My Style Rocks, ήρθε ο Alpha ξανά στο προσκήνιο, όμως κι αυτή η πόρτα έκλεισε γρήγορα. Το παρελθόν της εκεί και ο τρόπος που έφυγε δεν αφήνουν όρθια καμία γέφυρα επικοινωνίας. Οπότε τι μένει; Από τα υπόλοιπα κανάλια, αυτό που θα μπορούσε να έχει κάτι για την Κωνσταντίνα είναι το Open.

Ένα κανάλι που έβαλε στο δυναμικό του πρόσωπα που κρίθηκαν ως αποτυχημένα ως επί το πλείστον στις προηγούμενες τηλεοπτικές τους δουλειές. Κάποια, όπως ο Μουτσινάς, κατάφεραν να το αντιστρέψουν και να γίνουν η μαρκίζα του καναλιού. Άλλα, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν απέδωσαν όπως αναμενόταν. Θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πλευρά του Μουτσινά ή της Χρηστίδου;

Για να γίνει κάτι από τα δύο θα πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί από το Open. Προς το παρόν υπάρχουν φήμες για συζητήσεις και συμφωνία. Η ίδια ούτε επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε κάτι. Άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο σε δήλωση της στο Happy Day. «Ό,τι είναι να πούμε θα το πούμε στην ώρα του. Δεν έχω απορρίψει κάποια ζώνη».

Copy link
Powered by Social Snap