Η Κλόε Καρντάσιαν με ανοιχτό σακάκι αποκαλύπτει το στήθος της [εικόνα]

14/05/19 • 15:51 | UPD 14/05/19 • 15:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Συνήθως είναι οι αδερφές της που μας απασχολούν. Έτσι συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό. Η Κλόε Καρντάσιαν βγήκε από το καβούκι της και αρέσει.

Είναι δεδομένο πως όλο αυτό που συνέβη με τον Τρίσταν Τόμπσον και η δημόσια έκταση που πήρε, την πλήγωσαν βαθιά. Την έκαναν λίγο εσωστρεφή. Έστω εσωστρεφή για τα δεδομένα των Καρντάσιαν. Η Κλόε Καρντάσιαν φαίνεται να έχει ξεπεράσει αυτόν τον ψυχολογικό σκόπελο και δείχνει έτοιμη να προχωρήσει.

Ίσως να μιλάμε και για την καλύτερη Κλόε Καρντάσιαν που έχουμε δει. Τόσο σε επίπεδο αυτοπεποίθησης όσο και σωματικής κατάστασης. Του έδωσε και κατάλαβε με τη διατροφή και τη γυμναστική από τη στιγμή που έγινε ό,τι έγινε με τον πατέρα της κόρης της, με αποτέλεσμα να αγγίζει επίπεδα μοντέλου. Τουλάχιστον από τη μέση και πάνω.

Η Κλόε Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε μαζί με την αδερφή της Κόρτνι όπως φαίνεται σε μια ανάρτηση που έκαναν και οι δύο στα προφίλ τους. Είναι όμως μια φωτογραφία μόνο της Κλόε που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την ανάρτησε πριν από λίγη ώρα η Κλόε και αποτελεί μια από τις λήψεις της φωτογράφισης.

Τι το ενδιαφέρον έχει; Μα φυσικά ότι η Κλόε φοράει πάνω μόνο ένα ανοιχτό σακάκι και γίνεται προφανές ότι δεν φοράει κάτι άλλο από μέσα. Στη συγκεκριμένη λήψη δε, το μπούστο της κολάζει όσο δεν πάει.

View this post on Instagram

I love a good hair flip photo

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Copy link
Powered by Social Snap