Γιώργος Χρανιώτης: Στο Survivor αυτοϊκανοποιήθηκα σε έναν φοίνικα [βίντεο]

13/05/19 • 16:02 | UPD 13/05/19 • 16:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις σεξουαλικές ορμές στο Survivor.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην μεγάλη θεατρική παραγωγή για το παλιό ελληνικό σινεμά, ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται. Εκεί συνάντησε την παλιά γνώριμη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δε γινόταν να μην υπάρξει αναφορά στο Survivor, όπου συνυπήρξαν.

Σε ένα κλασικό παιχνίδι με πιο προσωπικές ερωτήσεις, ο Κώστας Τσούρος, συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, ρώτησε τον ηθοποιό αν στο Survivor υπήρξε στιγμή που να ικανοποίησε τις σεξουαλικές του ορέξεις. Η ερώτηση σαφώς αναφερόταν σε ικανοποίηση με κάποιο άλλο άτομο. Άλλωστε, πολλά είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε για ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ των παιχτών.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν απέφυγε την ερώτηση και απάντησε θετικά. Μόνο που δεν επρόκειτο για ικανοποίηση, αλλά για αυτοϊκανοποίηση των σεξουαλικών του ορμών. Έκανε κιόλας και χιούμορ με το μέρος όπου…ξέδωσε, λέγοντας πως το αναπολεί.

«Ναι είχα και θα προσθέσω ότι το έκανα μόνος μου. Κάποια στιγμή είχαμε φάει κρέας και μάλλον το αίμα κάτι έκανε στον οργανισμό και ξύπνησαν διάφορα ένστικτα. Αυτό δε γινόταν σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο. Σε έναν φοίνικα το έκανα. Μου λείπει αυτός ο φοίνικας».

Copy link
Powered by Social Snap