Η Emily Ratajkowski ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι για άλλη μια φορά [εικόνα]

09/05/19 • 16:51 | UPD 09/05/19 • 16:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Μπορεί να μην προξενεί εντύπωση, μπορεί να μην είναι κανένα πρωτόγνωρο θέαμα, αλλά δεν υπάρχει κανείς που να βαριέται την Emily Ratajkowski.

Στο Met Gala που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη λάνσαρε το καινούργιο της στυλ στα μαλλιά. Πιο μακριά, πιο ογκώδη και πολύ πιο βολικά για να χρησιμοποιηθούν σε πόζες όπως αυτή που θα δεις στη φωτογραφία που ανάρτησε πριν από λίγες ώρες στο προφίλ της στο Instagram η Emily Ratajkowski.

Πιθανότατα πρόκειται για extensions που έβαλε στο μαλλί της ώστε να υποστηρίξει το λουκ Βαλκυρία, αλλά επειδή κάτι τέτοια είναι ακριβά, όσες τα χρησιμοποιούν, τα κρατάνε για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να βγάλουν τα λεφτά τους. Η Emily βέβαια δεν έχει ανάγκη, ούτε θα λυπηθεί αν δεν τις χρησιμοποιήσει για πολύ. Οπότε λογικά θέλει να δοκιμάσει αυτό το στυλ.

Γι΄αυτό ανάρτησε αρκετές φωτογραφίες μετά την εμφάνιση της όπου έδειχνε το πως ετοιμάστηκε. Τώρα δεν πρόκειται περί προετοιμασίας. Η Emily Ratajkowski είπε να δείξει και πως είναι εντελώς γυμνή με το καινούργιο της μαλλί. Έτσι, στάθηκε και στήθηκε πάνω στο κρεβάτι χωρίς να φοράει τίποτα. Το μαλλί της χρησίμευσε ως κάλυμμα στο στήθος, ενώ το μαξιλάρι είχε τοποθετήσει μπροστά στα απόκρυφα σημεία της.

Με το φίλτρο της φωτογραφίας να θυμίζει λίγο βιντεοκασέτα και δεκαετία ’90, μπορούμε να πούμε πως η Emily ταιριάζει σε κάθε εποχή. Θα ήταν πρότυπο και sex symbol όποτε και να είχε γεννηθεί!

View this post on Instagram

Weave of my dreams.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Copy link
Powered by Social Snap