Σαρον-ει στην πορτογαλική Vogue

Η Σάρον Στόουν φωτογραφίζεται τόπλες στα 61 της χρόνια [εικόνες]

09/05/19 • 16:30 | UPD 09/05/19 • 16:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Ακόμα και το παλιό καλό κρασί δεν έχει τέτοια διάρκεια. Η Σάρον Στόουν πρέπει να είναι πλέον το μέτρο σύγκρισης για την κατάργηση του χρόνου.

Σε πολλά πράγματα ο δείκτης παλαιότητας είναι και δείκτης ποιότητας. Στη Σάρον Στόουν αυτό βρίσκει μια ακόμα πιο έντονη ερμηνεία. Ευρισκόμενη στα 61 της χρόνια, η αδέσμευτη και περιπετειώδης κυρία του Χόλιγουντ έχει το θάρρος να κάνει φωτογραφίσεις όπως αυτή στην πορτογαλική Vogue.

Δεν είναι όμως μόνο το θάρρος. Αυτό αφορά την αποδοχή της πρότασης που της έκαναν οι άνθρωποι του περιοδικού. Είναι και το αποτέλεσμα που έχει αυτή η φωτογράφιση στο φιλοθεάμον κοινό. Είναι η επίδραση στο μυαλό. Από τα 35-40 της που συστήθηκε για τα καλά με τη σκηνή στο Βασικό Ένστικτο, μέχρι σήμερα, ελάχιστες είναι οι αλλοιώσεις.

Η Σάρον Στόουν φέρει αυτόν τον αριθμό ηλικίας, αλλά αποδεικνύει ότι δεν παίζει κανένα ρόλο. Γι΄αυτό φωτογραφίζεται τόπλες μέσα στην πισίνα και δεν έχει κανένα πρόβλημα το γυμνό της στήθος να μπει εξώφυλλο στο τεύχος Μαΐου της πορτογαλικής Vogue.

Σε άλλη λήψη βρίσκεται καθισμένη σε έναν καναπέ και ποζάρει πάλι τόπλες.

Φυσικά δεν είναι μόνο το γυμνό της που συνεπαίρνει τους παλιούς και τους νέους. Είναι όλη η φωτογράφιση που προσφέρει ερεθίσματα στο μυαλό. Όπως η ακόλουθη λήψη με την Στόουν να φοράει διχτυωτό καλσόν, μαύρες γόβες, ανοιχτό σακάκι, όλα εκείνα τα ενδύματα κι αξεσουάρ που δίνουν τον τόνο του σούπερ σέξι. Κι η πόζα της θα μπορούσε να είναι το sequel της πιο διάσημης σκηνής της.

Copy link
Powered by Social Snap