Η Νικολέττα Ράλλη με λευκό μπικίνι είναι παντοτινό θέαμα απόλαυσης [εικόνα]

06/05/19 • 16:34 | UPD 06/05/19 • 16:34

Newsroom eleftherostypos.gr

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Πληθώρα διασήμων εγκαινίασε την καλοκαιρία με το μαγιό και η Νικολέττα Ράλλη είναι στις τοπ καλοκαιρινές υπάρξεις.

Κατασκηνωτές στο προφίλ της στο Instagram. Αυτό έχει γίνει ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας όλα αυτά τα χρόνια και τα καλοκαίρια τα συμπτώματα της ασθένειας είναι πιο έντονα. Λίγες μέρες ξεμύτισε το καλοκαίρι και υπό τον φόβο να κρυφτεί ξανά, η Νικολέττα Ράλλη είπε να βάλει το μπικίνι της και να κάνει τις πρώτες βουτιές.

Ή και όχι. Έκανε σίγουρα ηλιοθεραπεία πάνω στο σκάφος όπου την βλέπουμε να ποζάρει. Το μαλλί της και το κορμί της είναι στεγνά από το φως του ήλιου, οπότε εικάζουμε ότι ίσως και να αρκέστηκε μόνο στον ήλιο κι όχι τη θάλασσα. Και βλέποντας την αναρωτιόμαστε ποιο καλοκαίρι θα τολμήσει να σηκωθεί να φύγει ξανά. Γιατί δεν είναι δυνατόν να αγνοείται από το καλοκαίρι η Νικολέττα με το μπικίνι της.

Ένα λευκό μπικίνι φοράει και στη φωτογραφία της στο Instagram. Η Νικολέττα Ράλλη ποζάρει γονατιστή στα νερά πέριξ του Πόρου και υπάρχουν πολλά πράγματα για να δει και να θαυμάσει κανείς. Επιμέρους το μπούστο της ή τα πόδια της. Συνολικά, τη Νικολέττα από την κορφή ως τα νύχια.

Copy link
Powered by Social Snap