Της φόρτωσαν δύο σχέσεις που δεν είχε

Η Βίκυ Κάβουρα για Γκέντσογλου, Ηλιάδη και τη «σχέση» με τον Λιάγκα [βίντεο]

25/04/19 • 18:50 | UPD 25/04/19 • 18:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Τον τελευταίο χρόνο η Βίκυ Κάβουρα έχει βρεθεί μπλεγμένη, χωρίς να το θέλει, σε σχέσεις που υπήρχαν μόνο στα περιοδικά αλλά όχι στη ζωή της.

Είναι μια σκληρή πραγματικότητα στον χώρο της σόουμπιζ. Να βρίσκεσαι να είσαι μαζί με έναν άνθρωπο για ένα απλό ποτό ή σε μια κοινή παρέα και την άλλη μέρα στον έχουν «φορέσει» ως σχέση. Η Βίκυ Κάβουρα το έζησε αυτό πολύ έντονα τον τελευταίο χρόνο. Και το έζησε με τρόπο που την έθιγε και σε προσωπικό βαθμό.

Η παρουσία της στο Μετά Τα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη έγινε φυσικά με αφορμή τα τελευταία γεγονότα. Περιοδικά και ιστοσελίδες την ήθελαν να έχει σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου. Λίγο μετά πήρε θέση και η Αγγελική Ηλιάδη και έκανε το ίδιο.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για όσα συνέβησαν και εξηγεί την δική της αλήθεια.

«Τον Σάββα Γκέντσογλου τον ξέρω από 17 ετών. Αλλά δεν έχουμε καμία επαφή. Εμένα έκανε κακό στην εικόνα και την ψυχή μου που με παρουσίασαν ως τρίτο πρόσωπο. Γιατί η ηθική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει αυτό η Αγγελική, σημαίνει ότι πονάει μέσα της.

Έμεινα με όσα είπε. Ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν θέλω να το παίξω καλή. Είμαι. Δεν υπάρχω πουθενά σε όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι επειδή είμαι 4 χρόνια μόνη μου, είμαι εύκολο θύμα. Όταν θέλει κάποιος να βάλει ένα όνομα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, σκέφτεται ποιο όνομα τον εξυπηρετεί και διαλέγει εμένα».

Εκτός από τη σχέση με τον Γκέντσογλου, ένα χρόνο πριν την ήθελαν να είναι με τον Γιώργο Λιάγκα. Και τότε η Βίκυ Κάβουρα είχε εκφραστεί έντονα για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν.

«Το Dancing για μένα ήταν μια πικρή εμπειρία. Η μουσική έχει πολύ μεγάλη θέση στη ζωή μου. Εγώ δεν χρειάζομαι ούτε ποτό, ούτε ναρκωτικά, ούτε τίποτα. Μου αρκεί να ακούσω μουσική και χορεύω και περνάω τέλεια. Χρόνια ήθελα να κάνω το Dancing, αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Και όταν ήρθε μπήκα με μια λαχτάρα. Κουρασμένη μεν, χωρίς να έχω κάνει πρόβες δε, γιατί ήμουν περιοδεία. Και εισέπραξα ένα κλίμα που δεν ήταν αυτό που περίμενα.

Και μετά ήρθε και η φήμη με τον Γιώργο Λιάγκα που τόλμησα και μίλησα και μετά μου γύρισε και μπούμερανγκ αυτό και είχα πάθει μεγάλη κατάθλιψη. Και πήγαινα να κάνω το πράγμα που μ’ αρέσει περισσότερο στη ζωή μου, να χορεύω δηλαδή, και μούδιαζα ολόκληρη.

Εσύ μάλλον εισέπραττες τη δική μου αμηχανία και μούδιασμα και στεναχώρια και γι’ αυτό δεν είχες τι να πεις. Εκτιμώ την καλοπροαίρετη αρνητική κριτική. Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχε γίνει τίποτα. Είχε ακουστεί κάτι το οποίο βιάστηκα να διαψεύσω. Κι ίσως να χρησιμοποίησα και μια λέξη «τσουχτερή» τότε, όχι για τον Λιάγκα, αλλά για την κατάσταση. Μετά μου γύρισε μπούμερανγκ και αισθανόμουν πολύ άσχημα».

Copy link
Powered by Social Snap