Μαζί με τον Άντριου Γκάρφιλντ

Απίστευτα ξεκαρδιστικό σκετς του Τζέιμς Κόρντεν για το Game of Thrones [βίντεο]

19/04/19 • 15:21 | UPD 19/04/19 • 15:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Game of Thrones είναι μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τα late night shows και ο Τζέιμς Κόρντεν προσέφερε ένα τρομερά αστείο σκετσάκι.

Το Game of Thrones και το Avengers Endgame μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα gag acts των late night shows και ο Τζέιμς Κόρντεν έβαλε την δική του χαρακτηριστική πινελιά στο πρώτο. Μαζί του σε ένα απολαυστικό σκετς ο ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ.

Η πρεμιέρα της σειράς την Κυριακή καθήλωσε πάνω από 18 εκατομμύρια Αμερικάνους στην τηλεόραση ή στο laptop στο HBO On Demand. Αποτέλεσε ένα ρεκόρ και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο. Σίγουρα όμως είναι από τα τελευταία το σκετσάκι που έκαναν στο Late Late Show.

Ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν και ο καλεσμένος του ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ έκαναν οντισιόν για όλους τους ρόλους του Game of Thrones. Ξεκινώντας από τον Τζον Σνόου και την χαρακτηριστική του προφορά, από κει στους ευνούχους της σειράς που ο Κόρντεν ήθελε να ενσαρκώσει κόβοντας τους όρχεις του με μαχαίρι, μετά στον Χόντορ με τον παρουσιαστή να μη μπορεί να θυμηθεί την ατάκα και τέλος…

Λοιπόν, για το τέλος ο Κόρντεν και ο Γκάρφιλντ έμειναν εντελώς γυμνή μπροστά από μια υποτιθέμενη επιτροπή για το casting και ζήτησαν να κάνουν οντισιόν για οποιονδήποτε ρόλο εμφανίζεται γυμνός στη σειρά. Τα «Shame» που ακολούθησαν, θύμισαν έντονα το Walk of Shame της Σέρσεϊ.

Σίγουρα πρόκειται για ένα ευφυέστατα στημένο σκετς με πολύ γέλιο.

Copy link
Powered by Social Snap