Όλη την ελληνική τηλεόραση θα έπρεπε

Ο Τζίμι Φάλον «απειλεί» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου [tweet]

19/04/19 • 14:49 | UPD 19/04/19 • 14:49

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεν είναι κρυφό μυστικό ότι η μισή Ευρώπη παρακολουθεί και αντιγράφει Τζίμι Φάλον. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στους μιμητές.

Αν καθόμασταν να μετρήσουμε πόσα παιχνίδια έχουν κλέψει τα ελληνικά late night shows από την αμερικανική τηλεόραση, θα χάναμε το μέτρημα. Όχι μόνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κι ο Κωστόπουλος, κι ο Λιάγκας, όλοι. Ειδικά ο Τζίμι Φάλον και η ομάδα του έχουν δώσει ψωμάκι σε πολύ κόσμο.

Ο Γρηγόρης βέβαια είναι η πιο πιστή αντιγραφή, τουλάχιστον στα καθ΄ημάς. Τόσο σε σκηνικό όσο και στα παιχνίδια που παίζει με τους καλεσμένους. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι εδώ και δύο μήνες ο Φάλον παίζει συχνά με τους καλεσμένους του αυτό με το κουτί που έχει κάτι μέσα και πρέπει να βάλουν το χέρι τους μέσα χωρίς να βλέπουν. Τελευταίο θύμα η Κέιτ Μπεκινσέιλ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2Night Show μοιάζουν να τον ακολουθούν κατά πόδας. Κάποια στιγμή θα έφτανε στ΄αυτιά του Τζίμι Φάλον ότι αποτελεί πρότυπο για την ευρωπαϊκό νότο και όχι μόνο. Μετά τον Ιταλό παρουσιαστή που τον μιμείται, ο Αμερικάνος παρουσιαστής έμαθε για τον Γρηγόρη και τον…απείλησε με χιούμορ στο Twitter.

Κάνοντας retweet ένα στιγμιότυπο από το παιχνίδι με το κουτί με τον Γρηγόρη και την Πηνελόπη Πλάκα, έγραψε «Πρέπει να μιλήσουμε». Ωραίος τύπος και ακομπλεξάριστος, αν μη τι άλλο, ο Τζίμι Φάλον.

Copy link
Powered by Social Snap