Κατερίνα Γκαγκάκη: Πιστεύω ότι πολλοί με θεωρούν σκύλα [βίντεο]

19/04/19 • 14:30 | UPD 19/04/19 • 14:30

Newsroom eleftherostypos.gr

Για την εικόνα που θεωρεί ότι εκπέμπει στους γύρω της μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Είναι μια πραγματικότητα αυτή. Και συμβαίνει αρκετά συχνά με δυναμικές γυναίκες και δη αυτές που βρίσκονται σε αντίστοιχες θέσεις. Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν είναι απ΄αυτούς που αποπνέουν το προσιτό. Κι αυτό δεν είναι καλό ή κακό. Είναι απλώς αυτό που δίνει ως εντύπωση σε όσους δεν τη γνωρίζουν.

Το γνωρίζει άλλωστε και η ίδια. Το έχει αναφέρει αρκετά στο παρελθόν, το ανέφερε και χθες το βράδυ στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη περιέγραψε ότι καταλαβαίνει πως στην πρώτη επαφή την κοιτάνε σαν μια «σκύλα», μια απρόσιτη εν πάση περιπτώσει γυναίκα. Όμως, υποστήριξε, ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το αντιστρέψει εντελώς. Μόνο εκεί που θέλει.

«Πιστεύω ότι λένε άλλο πριν και άλλο μετά, αυτό μπορώ να στο πω με βεβαιότητα. Λένε σίγουρα “έρχεται η σκύλα” και νομίζω ότι όταν θέλω, γιατί υπάρχουν πολλές φορές που δεν θέλω, μπορώ να στο αλλάξω 100% και να θεωρήσουν αμέσως μετά ότι είμαστε άνθρωποι πολύ στενοί.

Μου έκανε εντύπωση ότι είχα να κάνω πολύ καιρό μάθημα εδώ στη σχολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πρέπει να σου πω ότι μπήκα στο μάθημα και τα παιδιά μου κάνανε επίθεση γιατί τα είχα αφήσει τόσο καιρό και ζητάνε να είμαστε μαζί. Και μάλιστα αν τους ρωτήσεις έχουν και όλα μου τα τηλέφωνα για να τους βλέπω κατ’ ιδίαν. Νομίζω ότι μετά αλλάζει τελείως η ισορροπία και η σχέση. Πριν το πιστεύουν, και κάποιοι με βολεύει να το πιστεύουν».

Copy link
Powered by Social Snap