Η ανάρτηση που έκανε ο Τανιμανίδης δείχνει ξεκάθαρα προς την πλευρά Μαυρίδη [εικόνα]

17/04/19 • 18:11 | UPD 17/04/19 • 18:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη στη Μελέτη χθες το βράδυ αποκάλυψαν πολλά. Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια αινιγματική ανάρτηση μετά τον ντόρο.

Από εκεί που για περίπου δύο χρόνια είχαν φαγωθεί όλοι να μάθουν γιατί επήλθε η ρήξη στις σχέσεις τους και τηρούσαν σιγή ασυρμάτου, ο Γιώργος Μαυρίδης έσπασε τρόπον τινά την ομερτά. Και την έσπασε με εκκωφαντικό τρόπο. Ο Σάκης Τανιμανίδης ίσως δεν απαντήσει ευθέως όταν ερωτηθεί, αλλά το story του λέει πολλά.

Ο Σάκης δεν είναι κανένας χθεσινός. Ξέρει ότι μετά τις δηλώσεις έχει στηθεί κόσμος στο προφίλ του και περιμένει μια απάντηση. Γι΄αυτό γνωρίζει πως οτιδήποτε ανεβάζει και δεν είναι ξεκάθαρο, θα ερμηνευτεί ως αντίδραση σε όσα ακούστηκαν. Αυτό από μόνο του οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήθελε να τροφοδοτήσει τα μέσα με το story του.

Έτσι, αν μπει κανείς στο προφίλ του, θα δει ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ανεβάσει ένα story. Εκεί απεικονίζονται λέξεις στα αγγλικά σε ένα ροζ φόντο. Κι αν κάποιος γνωρίζει από Instagram, καταλαβαίνει ότι παίζει το ενδεχόμενο να είναι ένα quote που έγραψε μόνος του κι όχι για μια φωτογραφία με το απόφθεγμα.

«Ποτέ μην φέρνεις αντίλογο σε κάποιο που πιστεύει τα ίδια του τα ψέματα» λέει στ΄αγγλικά η φράση. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπει σε διαδικασία να απαντήσει ευθέως.

Copy link
Powered by Social Snap