Τρελάθηκε όλο το Twitter με αυτό

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει νιπτήρα χωρίς τρύπες για να φεύγει το νερό [εικόνα]

17/04/19 • 16:39 | UPD 17/04/19 • 16:39

Newsroom eleftherostypos.gr

Κιμ Καρντάσιαν είναι αυτή, μπορεί να κάνει ό,τι παλαβομάρα θέλει. Όμως ακόμα και για εκείνη το να έχει νιπτήρα χωρίς τρύπες πάει πολύ.

Νιπτήρας είναι μια πιο fancy λέξη που βρήκαμε για να διαχωρίζουμε τη βρύση του μπάνιου απ΄αυτή της κουζίνας. Όμως όλα νεροχύτης λέγονται. Και λέγονται έτσι γιατί εκεί χύνεται το νερό. Στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως ισχύουν άλλοι κανόνες, αφού έχει νεροχύτη χωρίς…τον χύτη. Δεν υπάρχει τρύπα για να φύγει το νερό!

Θα αναρωτηθεί κανείς «με τι ασχολείστε ρε παιδιά;». Όμως αυτό είναι ένα φλέγον ζήτημα που έχει ταράξει τα social media. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Vogue για την πρώτη της single φωτογράφιση στην αμερικάνικη έκδοση, τη δείχνει μπροστά στο νιπτήρα της με τις βρύσες να κοιτάνε προς τα κάτω. Αλλά κάτω να μην υπάρχει έξοδος διαφυγής του νερού. Υπάρχει μόνο μάρμαρο.

Πώς γίνεται αυτό Κιμ Καρντάσιαν; Τι μας κρύβεις; Τι συνωμοσία έχεις σκαρώσει στο κοινό σου; Μήπως οι τρύπες φαγώθηκαν λόγο photoshop; Μήπως είχαν βουλώσει από τίποτα αποφάγια και δεν ήθελε να δει ο κόσμος ότι ρίχνει εκεί τα αποφάγια;

Αυτή είναι η δική μας συνεισφορά στις πιθανές εκδοχές του γιατί δεν υπάρχουν τρύπες. Άλλοι ήταν πολύ πιο εφευρετικοί.

Καλή ώρα οι δύο χρήστες που θεωρούν ότι το μάρμαρο είναι σφουγγάρι που τα απορροφά και στάζουν από κάτω ή ότι τα καλύπτουν κάποιες στιγμές για να θαυμάζουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ το είδωλο τους στο μάρμαρο.

Ένας πιο παρατηρητικός είδε ότι υπάρχουν κάποια σημεία σαν μικρές τρύπες. Πολύ μικρές όμως. Απίθανο να μπορεί να κατευθυνθεί νερό εκεί.

Ας το πάρουμε απόφαση. Απάντηση δεν θα δοθεί ποτέ. Μπορεί ένα βράδυ η Κιμ να είχε πιει και να παρήγγειλε αυτό το νιπτήρα. Μπορεί να τον είδε και να σκέφτηκε «θα τον βάλουμε στο μπάνιο για να τρολάρουμε τους καλεσμένους».

Copy link
Powered by Social Snap