Ουγγαρέζος: Με έχουν κερατώσει και το ήξεραν όλοι εκτός από μένα [βίντεο]

15/04/19 • 17:59 | UPD 15/04/19 • 17:59

Newsroom eleftherostypos.gr

Την αρκετά άβολη θέση στην οποία βρέθηκε με παρελθοντική του σχέση αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διακρίνεται από μια ειλικρίνεια στον τρόπο που φέρεται και εκφράζεται. Δεν θα κρυφτεί, δεν θα καταφύγει σε τακτικές και σε κλισέ που πάνε να κουκουλώσουν το προφανές. Γι΄αυτό πολλές φορές καταλήγει να φέρνει στο φως πράγματα για τη ζωή του που δεν θα ήταν και τόσο απαραίτητο να μαθευτούν.

Κι ίσως αυτό που ακολουθεί να μην το έλεγε, αν δεν υπήρχε μια ρεπόρτερ που την ενδιαφέρουν μόνο τέτοιες δηλώσεις, ώστε να βγάλει ασπροπρόσωπη την αρχισυντάκτρια ή τον αρχισυντάκτη και την παρουσιάστρια ή τον παρουσιαστή.

Έτσι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραψε το πως λειτουργεί στη σχέση του με την Ιλένια, έχοντας πάρει στο παρελθόν ένα μάθημα. Ήταν τότε που η κοπέλα του τον είχε απατήσει και ο ίδιος το έμαθε τελευταίος.

«Ανεξαρτήτως δουλειάς, με την Ιλένια έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Εάν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της.

Σίγουρα προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια. Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα».

Copy link
Powered by Social Snap